Tekniske krav til 4K på Xbox One S

Disse er de specifikke krav bag hver 4K- og HDR-tilstand. Sammenhold disse med din tv-vejledning for at se, hvad dit tv understøtter.

Tv-opløsning

Dit tv skal opfylde følgende krav for at kunne opskalere systemet og det ikke-oprindelige indhold til 4K:

Funktion

Krav

4K @ 60 Hz

Opløsning: 3840 x 2160p

Opdateringshastighed: 60 Hz

Afspilning af film og tv

Dit tv skal opfylde følgende krav for at kunne skifte til specifikke 4K- eller HDR-tilstande "on demand" for film- og tv-indhold:

Funktion

Krav

4K @ 24 Hz

Opløsning: 3840 x 2160p

Opdateringshastighed: 24 Hz

Farvedybde: 30 bits per pixel (10-bit)

Pixelkodning: 4:4:4

4K @ 50 Hz

Opløsning: 3840 x 2160p

Opdateringshastighed: 50 Hz

Farvedybde: 30 bits per pixel (10-bit)

Pixelkodning: 4:2:0

4K @ 60 Hz

Opløsning: 3840 x 2160p

Opdateringshastighed: 60 Hz

Farvedybde: 30 bits per pixel (10-bit)

Pixelkodning: 4:2:0

HDR

Dit tv skal også understøtte HDR10-medieprofil:

• BT2020-farveområde og -gamut
  • High Dynamic Range (ST2084)

Nogle tv-producenter kalder måske dette noget andet. For eksempel "HDR Premium" eller "Ultra HD Premium."

Spil

Dit tv skal opfylde følgende krav for at kunne skifte til 4K eller HDR "on demand" for spil:

Funktion

Krav

4K @ 60 Hz

Opløsning: 3840 x 2160p

Opdateringshastighed: 60 Hz

Farvedybde: 30 bits per pixel (10-bit)

Pixelkodning: 4:2:0

HDR

Dit tv skal også understøtte HDR10-medieprofil:

• BT2020-farveområde og -gamut
  • High Dynamic Range (ST2084)

Nogle tv-producenter kalder måske dette noget andet. For eksempel "HDR Premium" eller "Ultra HD Premium."

Hvis du vil finde ud af, hvad dit tv sender af oplysninger til konsollen om dets 4K-funktioner, kan du se under Tjek af dit tv's 4K- og HDR-funktioner på Xbox One S.

Hvis bør opfylde disse krav, men noget andet ikke virker, skal du se under Fejlfinding af 4K og HDR på Xbox One S.