Ofte stillede spørgsmål om hjælp til handicappede på Xbox One og Kinect

Få svar på ofte stillede spørgsmål om hjælp til handicappede, Xbox One-konsollen og Kinect-sensoren.

Emner

Kan personer med et handicap bruge Xbox One?

Hos Microsoft mener vi, at så mange mennesker som muligt skal kunne få glæde ved interaktiv underholdning. Xbox One giver vigtige tekniske forbedringer til brugerne. Med gestus, stemme og trådløst controllerinput har vi gjort mange funktioner og indstillinger mere handicapvenlige og udvider dermed de måder, brugere kan opleve spil og underholdning på Xbox.

Vi erkender, at hver persons evner er unikke, og at det ikke er alle Xbox-spil og oplevelser, der vil være tilgængelige for alle brugere. Vi arbejder hele tiden på at forbedre Xbox-oplevelsen for alle brugere. Vi søger aktivt tilbagemeldinger om, hvordan vi kan forbedre Xbox- og Kinect-teknologi, og vi tager disse tilbagemeldinger med i betragtning, når vi arbejder på opdateringer og fremtidige versioner af vores produkter og tjenester.

Jeg sidder i kørestol/jeg er nødt til at sidde ned hele tiden. Kan jeg bruge Xbox One?

Siddende brugere kan have glæde af mange funktioner og spil, der er udviklet til Xbox One. For øjeblikket er mulighederne for, at Kinect-sensoren, der indgår i Xbox One-konsollen, kan benyttes af brugere, der skal sidde ned, i høj grad afhængige af de enkelt spil og apps. Visse spil og oplevelser er mere egnede til brugere, der skal sidde ned, end andre. Udviklere kan designe deres apps og spil på en sådan måde, at aktiviteter, der kan volde nogle brugere problemer, kan springes over eller udføres på anden vis. Vi fortsætter med at uddanne udgiverne og opmuntrer dem til at levere underholdende spiloplevelser, der opfylder behovene hos et bredere publikum.

Du kan navigere i Xbox One-brugergrænsefladen og bruge controlleren til at opleve de gratis underholdningsfunktioner på Xbox Live, f.eks. Groove og Kinect-video, mens du sidder eller står.

Understøtter Xbox One tegnsprog?

På nuværende tidspunkt understøtter Xbox One ikke tegnsprog som en form for kommandoer til Kinect-sensoren.

Vil jeg kunne bruge Xbox One-talegenkendelse og -diktering?

Du kan finde oplysninger om brugen af talegenkendelse i Brug stemmekommandoer med Xbox One.

Bemærk! Stemmekommandoer er ikke tilgængelige i alle områder. Du kan se en liste over Xbox One-funktioner og de områder, hvor funktionerne er tilgængelige, i Tilgængelighed af Xbox One-funktioner.

Jeg har en taleforstyrrelse/jeg taler med accent. Kan jeg bruge talegenkendelse og diktering?

Vi har udviklet stemmegenkendelsesfunktionen på Xbox One, så den reagerer på bestemte talemønstre og dermed kan reagere korrekt på brugerkommandoerne. Denne funktion er med til at begrænse antallet af utilsigtede skærmreaktioner på lyde fra omgivelserne. Dette kan påvirke systemets evne til at spore og reagere på lyde og stemmer, der ikke kan associeres til databasen med genkendte stemmekommandoer.

Bemærk! Stemmekommandoer er ikke tilgængelige i alle områder. Du kan se en liste over Xbox One-funktioner og de områder, hvor funktionerne er tilgængelige, i Tilgængelighed af Xbox One-funktioner.

Kan jeg se videoer og film på min Xbox One, selvom jeg er hørehæmmet?

Ja. Xbox One-konsollen gør det muligt for Film og tv at vise undertekster i de videoer, der tilbyder dem. Det er videoprogramejerne, der leverer underteksterne, ikke Microsoft.

Er der undertekster til tv-serier og film?

Videoprogramejere forventes at levere IP-baserede undertekster til alle afgiftsberettigede, forhåndsindspillede videoprogrammer i fuld længde, der udsendes på amerikansk tv. Flere programmer vil blive tekstet i overensstemmelse med retningslinjerne fra FCC (Federal Communications Commission).

Hvordan indstiller jeg min Xbox One-konsol til at vise undertekster?

Du kan vælge at få vist undertekster for de videoer, der tilbydes i Film og tv, og for mange tredjepartsapps på Xbox One. Det kræver dog, at underteksterne er tilgængelige.

Her kan du se, hvordan du aktiverer undertekster på Xbox One-konsollen:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Undertekster under Øget tilgængelighed.
  5. Vælg en af de tilgængelige indstillinger.

Gemmer Xbox One mine indstillinger for undertekster på konsollen eller på min Xbox-konto?

Xbox One-konsollen gemmer som regel indstillinger for undertekster for førstepartsvideoer og tredjepartsapps. Som et resultat viser enhver video, der er udstyret med undertekster, og som afspilles på din konsol eller computer, underteksterne. Hvis du vil deaktivere visningen af undertekster, skal du følge de indledende trin i det foregående svar og vælge Undertekster fra.

Du kan finde flere oplysninger on indstillinger for undertekster ved at se Sådan ændrer du indstillinger for undertekster på din Xbox One-konsol.

Bemærk!

• Nogle tredjepartsapps, f.eks. Netflix, kan gemme dine indstillinger for undertekster i appens kontoindstillinger.
  • Hvis du bruger din Xbox-konto til at logge på en Xbox One-konsol, der ikke er din, kan du få brug for at konfigurere dine indstillinger for undertekster på denne konsol eller computer, på samme måde som du gjorde med din egen konsol eller computer.

Hvordan ser underteksterne ud på min Xbox One?

Xbox One-videoundertekster svarer til undertekster på dit tv, og konsollen viser dem som tekst foran videoafspilningen på skærmen. Når visning af undertekster er aktiveret, viser standardindstillingen for undertekster hvid tekst på en sort baggrund.

Du kan finde flere oplysninger om indstillinger for undertekster i Sådan ændrer du indstillinger for undertekster på din Xbox One-konsol

Skal jeg være online for at se en video med undertekster?

Nej. Hvis du køber og downloader en video med undertekster gennem Film og tv, lagres hele filen – inklusive muligheden for undertekster – på din Xbox One-konsol, uanset om du har aktiveret undertekster på konsollen. Dette betyder, at selvom du skal bruge en internetforbindelse til at downloade en video til din konsol, behøver du ikke at have forbindelse til internettet eller Xbox Live for at afspille videoen med undertekster.

Hvem skal jeg kontakte for at anmode om undertekster til en video?

Undertekster leveres af de videoprogramejere, normalt filmstudier eller tv-netværk (eller deres overordnede virksomheder), der ejer videoindholdet. Hvis du vil anmode om undertekster til en bestemt film eller tv-serie, skal du kontakte ejeren af indholdet.

Hvem skal jeg kontakte, hvis mine undertekster ikke fungerer korrekt?

Hvis du oplever problemer med IP-undertekster (Internet Protocol), kan du kontakte Rob Sinclair, Chief Accessibility Officer, pr. mail på Microsoft Closed Captioning Accessibility Issues eller ved brug af følgende kontaktoplysninger:

Rob Sinclair
Chief Accessibility Officer
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052-6399
Telefon: (425) 882-8080
Fax: (425) 936-7329

Hvad gør Microsoft for at engagere Xbox One-brugere i handicapgrupper og -foreninger?

I en bestræbelse på hele tiden at forbedre Xbox One-oplevelsen anmoder vi handicapgrupper og -foreninger om at hjælpe os med at forbedre vores Xbox- og Kinect-teknologi for alle brugere. Vi underviser også udgivere i, hvordan de kan udvikle deres spil, så de kan nå ud til et større publikum, og herunder også brugere med fysiske eller sensoriske forstyrrelser og brugere med unikke krav til spilafviklingen. Handicapgrupper og -foreninger kan også kontakte Xbox Accessibility Information-teamet.

Hvor kan jeg få mere at vide om Microsofts arbejde for at udvikle handicapvenlige løsninger?

Gå ind på webstedet Microsoft Hjælp til handicappede.

Jeg vil gerne tale med nogen hos Microsoft om min handicapsituation i forbindelse med Kinect. Hvem skal jeg kontakte?

Hvis du har spørgsmål om hjælp til handicappede eller tilbagemeldinger om Xbox One eller et andet Xbox-produkt, kan du kontakte os pr. mail på xaccess@microsoft.com. Et af vores teammedlemmer vil med glæde besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at finde den mest passende medarbejder.