Tilpas indstillingerne for dine Xbox One-præferencer

Når du vælger Xbox One-præferencer i menuen Indstillinger, kan du tilpasse forskellige funktionaliteter på din Xbox One-konsol. Dette omfatter indstillinger for notifikationer, Game DVR og streaming, SmartGlass-forbindelser og foretrukken videoleverandør.

Bemærk! Hvis du leder efter generelle oplysninger om indstillinger for Xbox One, skal du se Skift din konsols indstillinger på Xbox One.

Sådan tilpasser du dine præferencer

Sådan får du adgang til indstillingerne for Præferencer:

1. Rul til venstre på Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Præferencer.

Notifikationer

Vælg, hvilke pop op-notifikationer du vil se. Du kan aktivere eller deaktivere følgende notifikationer:

• Vis notifikationer
  • Skype
  • Meddelelser
  • Gruppe
  • Spil og system
  • Log på og udsendelse
  • Notifikationer i guiden
  • Aktivitetsfeed
  • Nye følgere

Du kan finde flere oplysninger i Pop op-notifikationer på Xbox One.

Game DVR og streaming

Du kan styre følgende præferencer:

• Tillad udsendelser og spilskærmklip
    Aktivér denne indstilling, hvis dit gameplay skal være synligt for andre brugere. Du kan bruge Twitch til at sende udsendelser eller Game DVR til at optage og dele videoer af dit gameplay. Du kan finde flere oplysninger i Om Upload Studio på Xbox One.
  • Tillad Afspil på-streaming
    Aktivér denne indstilling, hvis du vil afspille video og musik på Xbox One fra Windows 8 eller 8.1, via amuletten Del og andre Afspil på-kompatible enheder.
    Du kan finde flere oplysninger om at bruge Afspil på-streaming under Brug Afspil på-funktionen til at streame indhold fra Groove og Film og tv til din konsol.
  • "Optag det" optager
    Vælg en varighed på rullelisten for at optage et klip af dit gameplay.
  • Tillad streaming af spil til andre enheder
    Aktivér denne indstilling, hvis du vil streame spil til Xbox-appen på din Windows 10-enhed.

Xbox SmartGlass-forbindelser

Denne indstilling giver dig mulighed for at angive, hvordan din konsol skal reagere på anmodninger fra SmartGlass-enheder.

Foretrukken videoleverandør

Med denne indstilling kan du angive din udbyder af live tv-indhold som den foretrukne udbyder. Det betyder, at indhold fra denne udbyder vises først i søgninger.

Du kan finde flere oplysninger om din tv-udbyder i Xbox-forummet om tv-hardware.