Sådan ændrer du strømindstillingerne på Xbox One-konsollen

Det er nemt at tilpasse strømindstillingerne på din Xbox One-konsol. Du kan f.eks. konfigurere din konsol til at slukke automatisk eller til at tændes med en stemmekommando (hvis stemmekommandoer er tilgængelige).

Sådan kan du konfigurere strømindstillingerne:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger > Alle indstillinger > Strøm og opstart.
  3. Vælg Strømstyring og opstart. Du har følgende muligheder:
    • Slå fra efter – sluk automatisk konsollen, når du ikke bruger den.
    • Tænd/Sluk-indstillinger for TV og A/V – vælg funktionsmåde ved start for enheder, der er tilsluttet konsollen, f.eks. et TV, en kabelboks eller en lydmodtager.
    • Startmelodi – Vælg, hvornår eller om du vil høre startmelodien.
    • Strømstyringsplan – vælg Straks tændt, hvis konsollen skal kunne hente opdateringer og tændes med stemmekommandoer og gøre andre ting, når den er slukket. Vælg Energibesparende tilstand for at slukke konsollen helt og deaktivere Straks tændt-funktionerne.

Sådan kan du slukke eller genstarte konsollen:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger > Alle indstillinger > Strøm og opstart.
  3. Vælg Sluk eller genstart. Du har følgende muligheder:
    • Luk helt ned – sluk konsollen.
    • Genstart nu – genstart din konsol med et samme.

Bemærk! Luk helt ned slukker din konsol helt, uanset om din strømstyringstilstand er indstillet til Straks tændt. Den ændrer ikke imidlertid indstillingen Straks tændt.