Sådan ændrer du strømindstillingerne på Xbox One-konsollen

Det er nemt at tilpasse strømindstillingerne på din Xbox One-konsol. Du kan f.eks. konfigurere din konsol til at slukke automatisk eller til at tændes med en stemmekommando (hvis stemmekommandoer er tilgængelige).

Sådan kan du konfigurere strømindstillingerne:

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger > Alle indstillinger > Strømstyring og opstart.
  3. Vælg Strømstyring og opstart. Du har følgende muligheder:
    • Slå fra efter – sluk automatisk konsollen, når du ikke bruger den. Du har følgende muligheder:
      • 1 times inaktivitet
      • 6 timers inaktivitet
      • Slå ikke fra automatisk
    • Tænd/Sluk-indstillinger for TV og A/V – vælg funktionsmåde ved start for enheder, der er tilsluttet konsollen, f.eks. et TV, en kabelboks eller en lydmodtager.
    • Hold min konsol, spil og apps opdateret – vælg at modtage systemopdateringer automatisk, når konsollen er slukket, og opdater spil og apps i baggrunden.

Bemærk! Hvis din konsol er i energibesparende tilstand, er indstillingen Hold mine spil og apps opdateret. Automatiske systemopdateringer er ikke tilgængelige i energibesparende tilstand, men du kan stadig vælge at opdatere dine spil og apps i baggrunden, mens konsollen tændt.

• Strømstyringsplan – vælg Straks tændt, hvis konsollen skal kunne hente opdateringer og tændes med stemmekommandoer og gøre andre ting, når den er slukket. Vælg Energibesparende tilstand for at slukke konsollen helt og deaktivere Straks tændt-funktionerne.
    • Når du vælger Straks tændt, kan du benytte disse ekstra funktioner:

• Væk din Xbox ved at sige... – gør det muligt at starte din konsol med en stemmekommando (hvis stemmekommandoer er tilgængelige).
    • Sluk for lageret, når Xbox er slukket – juster den eksterne lagerenheds funktionsmåde. Hvis der er problemer med din eksterne lagerenhed, anbefaler vi, at denne indstilling ikke markeres.
    • Gå til TV ved opstart – tillad, at din konsol går direkte til OneGuide-appen (i stedet for Start), når den tændes, så du kan se TV.

Sådan kan du slukke eller genstarte konsollen:

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger > Alle indstillinger > Strømstyring og opstart.
  3. Vælg Sluk eller genstart. Du har følgende muligheder:
    • Luk helt ned – sluk konsollen.
    • Genstart nu – genstart din konsol med et samme.

Bemærk! Hvis din konsol er indstillet til Straks tændt, bliver din konsol slukket helt, når du vælger Luk helt ned. Det betyder, at den ikke kan hente opdateringer, og du kan ikke tænde den med stemmekommandoer eller starte den hurtigt fra slukket tilstand. Denne metode kan kun bruges til at slukke konsollen i Indstillingerne. Hvis du slukker konsollen som normalt – via guiden, controlleren, stemmekommando eller tænd/sluk-knappen – forbliver den i Straks tændt-tilstand. (Hvis din konsol er indstillet til energibesparende tilstand, gør Luk helt ned det samme, som hvis du slukker konsollen på en anden måde).