Skift baggrunden på Xbox One

Du kan skifte baggrunden på din Xbox One. Sådan gør du:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Personlige indstillinger i navigationsruden, og vælg derefter Min farve og baggrund i den højre rude.
  5. Vælg Min baggrund, og vælg derefter én af valgmulighederne på skærmen Din baggrund:
    • Gennemførelsesbillede. Giver dig mulighed for at bruge en hvilken som helst af dine app- eller spilgennemførelser som baggrund eller at købe baggrundsbilleder. Hvis du vil bruge en gennemførelse, skal du vælge en af dine gennemførelser og derefter vælge Sæt som baggrund.
    • Brugerdefineret billede. Giver dig mulighed for at bruge et billede fra din Xbox One eller uploade et billede fra et USB-drev.
      Bemærk! Et brugerdefineret billede kan kun bruges på den konsol, hvor det blev gemt. Du vil ikke kunne se denne baggrund på andre konsoller, du bruger.
    • Skærmbillede. Giver dig mulighed for at bruge et af dine gemte skærmbilleder som baggrundsbillede.

I stedet for et billede kan du også vælge en af farvefirkanterne som baggrund.

Juster felternes gennemsigtighed

Ved at justere felternes gennemsigtighed kan du bedre se din brugerdefinerede baggrund gennem felterne på skærmen. Sådan justerer du gennemsigtigheden:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Personlige indstillinger i navigationsruden, og vælg derefter Min farve og baggrund i den højre rude.
  5. Vælg Feltgennemsigtighed på siden Min farve og baggrund.

Vælg et niveau af gennemsigtighed (Ensfarvet, Næsten udfyldt, Delvist gennemsigtig eller Næsten gennemsigtig).