Sådan finder du ud af, hvilke spil og hvilket indhold du er berettiget til at downloade

I Mine spil og apps kan du se de spil og det indhold, som du og din konsol er berettiget til at downloade.

Sådan gør du:

1. Gå tilbage til Start-skærmen, og tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Rul til højre, og vælg Mine spil og apps.
  3. Vælg indholdstypen (Spil eller Apps).
  4. Rul til højre til Klar til at installere.

Nedtonede elementer, der vises, er tilgængelige og kan downloades. Dette kan være spil eller andet indhold, som du har købt. Eller det kan være elementer, som kan downloades, fordi de er købt af en anden konto, der har udpeget denne konsol som dens hjemmekonsol.

Hvis du bliver bedt om at købe indholdet igen, kan indholdet være købt via en anden konto. Du kan se, om din konto har købt indholdet, ved at logge på din Microsoft-konto og tjekke din transaktionshistorik:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  2. Gennemse din købsoversigt.

Hvis du vil se, hvilke spil du ejer, skal du gå til Mine spil.