Bagudkompatibilitet på Xbox One – ofte stillede spørgsmål

På denne side finder du ofte stillede spørgsmål om kompatibiliteten mellem spil og tilbehør til Xbox 360 og Xbox One-konsollen.

Bemærk! Hvis du har følgende spørgsmål, skal du se Spil Xbox 360-spil på din Xbox One.

• Hvordan kan jeg spille et Xbox 360-spil på min Xbox One?
  • Hvordan kan jeg fortsætte et Xbox 360-spil, som du allerede er i gang med, på min Xbox One?
  • Hvordan kan jeg åbne Xbox 360-guiden på min Xbox One?

Ofte stillede spørgsmål

Xbox 360-spils kompatibilitet med Xbox One

Kan jeg bruge mine Xbox 360-spil med Xbox One (eller omvendt)?

Ja, du kan spille et stadigt større antal digitale og diskbaserede Xbox 360-spil på Xbox One. Xbox 360-spillene kører i en emulator på Xbox One. Det betyder, at du vil kunne bruge de fleste funktioner fra begge systemer, mens du spiller, f.eks. muligheden for at tage skærmbilleder, streaming af gameplay og Game DVR.

Bemærk! Xbox One-spil kan ikke spilles på Xbox 360.

Hvornår kan jeg spille mine andre Xbox 360-spil på Xbox One?

Vi fortsætter med at tilføje flere Xbox 360-spiltitler. Tjek jævnligt listen over tilgængelige spil for at se, om vi har tilføjet dine spiltitler på listen. Eller gå til Xbox Feedback for at foreslå dine yndlingsspil.

Hvordan åbner jeg de elementer, der vises som Xbox 360-notifikationer?

Når der vises en Xbox 360-notifikation på din skærm, skal du trykke samtidigt på knapperne Vis og Menu og holde dem nede for at reagere på notifikationen.

Kan jeg spille spil for flere spillere med de venner, som spiller spillet på Xbox 360 eller Xbox One?

Ja. For de spil, hvor der tilbydes spil for flere spillere, kan du spille med andre, der har spillet på Xbox 360.

Hvordan skifter jeg fra at spille et spil på Xbox One til at spille det på Xbox 360?

Når du spiller på Xbox One, uploades gemte Xbox 360-spil kun, når du afslutter spillet. Du skal afslutte spillet fra startskærmen eller starte et andet spil, der ikke er bagudkompatibelt, for at få konsollen til at uploade dit gemte spil. Hvis du slukker konsollen, bliver det uploadet, når du tænder den igen.

Vil mine avatarer og gennemførelser fra Xbox 360 være tilgængelige på Xbox One?

Dine avatarer og gennemførelser bliver overført fra Xbox 360 via Xbox Live. Du kan få adgang til dem, når du logger på din Xbox-profil på din Xbox One-konsol.

Hvordan kan jeg fjerne de Xbox 360-spil og -profiler, der er gemt på min Xbox One-konsol?

Du kan fjerne alle Xbox 360-spil og -profiler, der er gemt på din konsol, på følgende måde:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden. .
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg System.
  5. Vælg Lager, og vælg derefter Ryd lokalt Xbox 360-lager.
  6. Vælg Ja. Konsollen bliver genstartet. (Dette påvirker hverken de spil, du har gemt i skyen, eller dine Xbox One-spil og -profiler).
Kan jeg være logget på min Xbox 360-konsol og min Xbox One-konsol på samme tid?
Hvis du ejer en Xbox 360-konsol og en Xbox One-konsol, kan du logge på dem begge samtidigt. Men du kan kun være logget på én Xbox One-konsol og én Xbox 360-konsol ad gangen.

Jeg har problemer med at købe/downloade et Xbox 360-spil på min Xbox One-konsol. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du oplever problemer med at købe eller downloade et Xbox 360-spil eller et Games with Gold-spil til Xbox 360 på din Xbox One-konsol, skal du se Løs problemer med køb fra Xbox 360 Store for at få hjælp.

Xbox 360-tilbehørs kompatibilitet med Xbox One

Mit tv har kun én HDMI-port. Kan jeg tilslutte min Xbox 360 til mit tv via min Xbox One-konsol?

Ja. Du kan tilslutte din Xbox 360-konsol til Xbox One via HDMI IN-porten på Xbox One.

Bemærk! Hvis du kobler de to konsoller sammen og bruger Kinect-sensorer til begge konsoller, anbefaler vi, at du skruer helt ned for en af Kinect-mikrofonerne for at undgå stemmekommandointerferens.

Kan jeg bruge den kabeltilsluttede/trådløse controller, tilbehøret (racerstyr, trådløse hovedtelefoner osv.) eller strømforsyningen fra min Xbox 360 på min Xbox One (eller omvendt)?

Nej. Controllere og tilbehør, der virker med Xbox 360, kan ikke bruges med Xbox One (og omvendt). Strømforsyningen fra Xbox 360 kan heller ikke tilsluttes til Xbox One-konsollen, og den opfylder ikke den nye konsols strømkrav.

Kan jeg sætte min flytbare harddisk fra min Xbox 360 i min Xbox One?

Nej. Xbox 360-harddisken er ikke kompatibel med Xbox One. Hvis du har en Xbox-profil på Xbox 360, bliver profilen automatisk downloadet til din Xbox One-konsol under konfigurationen.

Xbox One har en indbygget harddisk på 500 GB, og du kan tilslutte et kompatibelt eksternt lagerdrev. Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du konfigurerer og administrerer en ekstern lagerenhed til din Xbox One-konsol, skal du se Sådan administrerer du lager på Xbox One.

Kan jeg bruge det USB-drev, som jeg sætter i min Xbox 360, så jeg får mere lagerplads på min Xbox One?

Hvis du har brug for mere lagerplads, kan du bruge et eksternt drev, der har en kapacitet på 256 GB eller mere og bruger USB 3.0.

På hvilken måde er min nye Kinect-sensor anderledes end Kinect-sensoren til min Xbox 360? Kan jeg bruge Kinect-sensoren fra min Xbox 360 med min Xbox One?

Den nye Kinect til Xbox One er udstyret med et 1080p-kamera og kan bruges på et mindre spilleområde end dens Xbox 360-forgænger. Den er også udstyret med et 1:1-bevægelsesforhold med kun lidt til ingen forsinkelse.

Brug af Kinect-sensorener er valgfrit med Xbox One. Men nogle funktioner, f.eks. automatisk identifikation af spiller og stemme-/bevægelseskontrol, fungerer ikke uden den.

Bemærk! Kinect-sensoren til Xbox 360 kan ikke bruges til Xbox One.

Kan jeg stille min Xbox One op på siden ligesom min Xbox 360?

Nej. Xbox One-konsollen er designet til at stå vandret. Den må ikke placeres lodret.