Sådan konfigurerer du lydindstillingerne på din Xbox One-konsol

På denne side beskrives det, hvordan du konfigurerer lydindstillingerne for din Xbox One-konsol.

Xbox One understøtter både HDMI-lydforbindelser og optiske lydforbindelser samt en bred vifte af komprimerede og ukomprimerede formater og surroundsoundformater. Disse formater afhænger af dit system – og de formater, der understøttes på dit system, kan være nogle andre end dem, der vises her. Det er normalt kun nødvendigt at justere disse indstillinger, når du bruger et hjemmebiografsystem med surroundsound.

Lydkonfiguration af Xbox One

Tilslut din Xbox One-konsol til et hjemmebiograf- eller lydsystem

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du se, hvilke kabler du skal bruge, i Tilslut Xbox One-konsollen til et lydsystem. Herefter kan du følge instruktionerne på denne side for at konfigurere lydindstillingerne for et hjemmebiografsystem.

Konfigurer lydindstillinger på konsollen

Hvis du allerede har tilsluttet din Xbox One til et hjemmebiograf- eller lydsystem, er det tid til at konfigurere lydindstillingerne på din Xbox One. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Billede og lyd.
  5. Vælg Lydoutput.
  6. Under DIGITAL LYD skal du vælge enten HDMI-lyd eller Optisk lyd, alt efter hvilken type kabel du bruger til at tilslutte din konsol til lydmodtageren eller TV'et.
  7. Vælg den valgmulighed, der passer til dit system.

HDMI-lydindstillinger

• Slukket
  • Stereo ikke komprimeret
  • 5.1 ikke komprimeret
  • 7.1 ikke komprimeret
  • Bitstream ud

Optiske lydindstillinger

• Slukket
  • Stereo ikke komprimeret
  • Bitstream ud

Bitstream-format

• DTS Digital Surround
  • Dolby Digital

Bemærk!

• Det afhænger af dit system, hvilke indstillinger der vises. Du ser muligvis ikke alle de indstillinger, der vises her.
  • Digital surroundsound (f.eks. Dolby 5.1) fra din kabel- eller satellitboks er i øjeblikket kun tilgængelig i en betaversion. Du kan få at vide, hvordan du aktiverer den, i det næste afsnit på denne side.
  • I menuerne HDMI-lyd og Optisk lyd kan du med indstillingen Bitstream ud angive, hvilket af de understøttede digitale lydformater der skal bruges til output.

Konfigurer lydstyrkeindstillinger

Med lydmixer kan du justere sammensætningen af lyd mellem synlige apps. Chat-mixer giver dig mulighed for at justere sammensætningen af lyd mellem dit spil og din chatkommunikation.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Billede og lyd.
  5. Vælg Lydstyrke.
  6. Juster indstillingerne:
    • Lydmixer. Denne indstilling giver dig mulighed for at justere balancen mellem den sidestillede app og den primære app.
    • Chat-mixer. Med denne indstilling kan du justere balancen mellem chat og andre lyde.
    • Opsætning af TV- & A/V-kontrol. Disse indstillinger er relateret til HDMI-signalet, f.eks. fra en kabelboks eller antenne.
    • Ændre volumen med stemmen ved. Med denne indstilling kan du justere, hvor meget lydstyrken skal ændres på dit TV, når du bruger kommandoen "lydstyrke op" eller "lydstyrke ned".

Konfigurer digital surroundsound for HDMI-input

Digital surroundsound fra din kabel- eller satellitboks understøttes i øjeblikket kun i en betaversion. Der modtages som standard kun stereolyd.

Gør følgende for at aktivere digital surround sound:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg TV og OneGuide.
  5. Vælg Lyd & video.
  6. Vælg Lyd.
  7. Vælg indstillingen Surround sound.