Tilslut din Xbox One-strømforsyning

Korrekt tilslutning af din Xbox One-strømforsyning sikrer, at din konsol fungerer optimalt. Her kan du se, hvordan du tilslutter strømforsyningen:

1. Sæt stikket på jævnstrømledningen i porten til strømforsyningen bag på konsollen.
  1. Sæt stikket på netledningen i strømforsyningen.
  1. Sæt den anden ende af netledningen i stikkontakten i væggen.
    Bemærk! Vi anbefaler, at den sættes direkte i en stikkontakt – en strømskinne eller overspændingsbeskytter er ikke nødvendig, da din konsols strømforsyning har en indbygget intern beskyttelse.
  1. Kontrollér, at LED-strømindikatoren på strømforsyningen lyser klart.