Tilslut Xbox One-konsollen til et lydsystem

Oversigt

Læs denne side for at få at vide, hvordan du tilslutter Xbox One-konsollen til et lydsystem.

Bemærk! Hvis du vil tilslutte din Xbox One til et lydsystem, skal du købe et digitalt lydkabel (TOSLink).

Tilslut Xbox One til et lydsystem

Sådan gør du:

1. Lad HDMI-kablet være tilsluttet til tv'et – det overfører videosignalet.
  2. Tilslut den ene ende af det digitale lydkabel til S/PDIF-porten (optisk lyd) på konsollen.
  3. Tilslut den anden ende af det digitale lydkabel til den digitale lydindgangsport på din modtager.