Skift din konsols indstillinger på Xbox One

Juster dine konsolindstillinger

Du kan konfigurere mange indstillinger på din Xbox One, så du får en mere personlig brugeroplevelse.

Bemærk! Du behøver ikke være logget på en konto for at justere dine indstillinger på konsollen.

Sådan får du adgang til konsolindstillingerne:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg Alle indstillinger.

Du kan ændre følgende konsolindstillinger:

• Konto – I denne sektion kan du få adgang til Privatlivs- og onlinesikkerhed, Indholdsbegrænsninger, Betaling og fakturering, Abonnementer, Familie, Fjern konti og Login, sikkerhed og adgangsnøgle.
  • Personlig tilpasning – I denne sektion kan du få adgang til Min profil, Min farve og baggrund og Min hjemme-Xbox.
  • Netværk – I denne sektion kan du få adgang til Netværksindstillinger.
  • System – I denne sektion kan du få adgang til Konsoloplysninger og opdateringer, Sprog og placering, Tid, Lager og Begrænsninger, når du er logget af.
  • Præferencer – I denne sektion kan du få adgang til Notifikationer, Game DVR og streaming, Xbox-app-forbindelser, Foretrukken videoleverandør og Feedback.
  • Kinect og enheder – I denne sektion kan du få adgang til Kinect og Enheder og tilbehør.
  • Billede og lyd – I denne sektion kan du få adgang til Video-output, Lydstyrke og Lyd-output.
  • Strømstyring og opstart – I denne sektion kan du få adgang til Sluk eller genstart og Strømstyring og opstart.
  • Disk og Blu-ray – I denne sektion kan du få adgang til Disk og Blu-ray.
  • TV og OneGuide – I denne sektion kan du få adgang til OneGuide, Enhedskontrol, Lyd og video, Fejlfinding og TV-tuner.
  • Øget tilgængelighed – I denne sektion kan du få adgang til Forstørrelsesglas, Undertekster, Høj kontrast og Knap-tilknytning.