Der vises ikke noget indhold i applikationsfeltet på startskærmen

Oversigt

Der vises normalt indhold fra den app eller det spil, du bruger på Xbox One-konsollen, i det store applikationsfelt på startskærmen. Indholdet i det store appfelt kan være et billede eller den aktive skærm i appen eller spillet. I nogle få tilfælde kan feltet dog være sort, selvom du bruger en app eller et spil.

Løsning 1: Luk den app eller det spil, som du bruger

Hvis der normalt vises et billede fra den aktive app eller det aktive spil i det store appfelt, men dette felt er tomt i øjeblikket, kan der være problemer med appen eller spillet. Luk og genstart derefter appen eller spillet for at løse dette problem.

Benyt følgende fremgangsmåde for at lukke appen eller spillet:

1. Markér det store appfelt, og tryk derefter på Menu-knappen.
  2. Vælg Afslut.
    Bemærk! Hvis Afslut ikke er tilgængelig i menuen, skal du prøve at lukke eller afslutte spillet inde fra spillet.

Løsning 2: Genstart konsollen

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
    Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.