Disk- og Blu-ray-indstillinger

Bemærk! På denne side beskrives de grundlæggende indstillinger for at spille en spil-, musik- eller filmdisk på din Xbox One-konsol. Hvis du har brug for løsninger til de problemer, du eventuelt oplever med afspilning af diske, skal du se Sådan foretager du fejlfinding, hvis du har problemer med at afspille en disk på din Xbox One.

Hvis du vil konfigurere lydindstillingerne på konsollen, skal du se Sådan konfigurerer du lydindstillingerne på din Xbox One-konsol.

Disk- og Blu-ray-indstillingerne giver dig mulighed for at konfigurere Xbox One-konsollens funktionsmåde i forbindelse med diskafspilning. Der er tre grundlæggende typer indstillinger:

• Diskindstillinger
  • Blu-ray-indstillinger
  • Indstillinger for foretrukket sprog

Du kan få adgang til disse indstillinger på følgende måde:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Disk og Blu-ray.

Diskindstillinger

Følgende indstillinger styrer konsollens funktionsmåde, når du indsætter en disk:

• Play disc automatically
    Hvis du vælger denne indstilling, afspilles disken automatisk, når du indsætter den.
  • Resume playback
    Hvis du vælger denne indstilling, husker afspilleren det sted, hvor du stoppede afspilningen af disken. Når du afspiller disken igen, fortsættes afspilningen fra det samme sted.

Blu-ray-indstillinger

Følgende avancerede indstillinger er tilgængelige for Blu-ray-afspilleren:

• Dolby Digital dynamic range control
    Denne indstilling giver det fulde lydbillede eller regulerer lyden, så du får en ensartet lydstyrke, også i scener med meget larm og action.
  • Enable BD Live to improve Blu-ray playback
    Denne indstilling giver dig adgang til flere funktioner og mere indhold via BD Live-tjenesten.
  • Vedvarende lager
    Brug denne indstilling til at rydde Blu-ray-specifikke data, som er gemt i cachehukommelsen på konsollen.

Indstillinger for foretrukket sprog

Følgende indstillinger for foretrukket sprog er tilgængelige for diskmenuerne:

• Menu
    Angiver det sprog, der skal bruges i filmmenuerne.
  • Audio
    Angiver lydsporets sprog i filmen.
  • Subtitle
    Angiver undertekstsproget i filmen.

Bemærk! Disse sprogindstillinger er standardindstillinger, og de understøttes muligvis ikke i alle film.