Fejlfindingsværktøjet til skærmproblemer vises under konfigurationen af Xbox One-konsollen

På denne side beskrives det, hvordan du kan bruge fejlfindingsværktøjet til skærmproblemer, og hvorfor det kan blive vist under konfigurationen af din Xbox One. Hvis du har brug for hjælp til andre typer skærmproblemer, skal du se Sådan justerer du skærmindstillingerne på din Xbox One-konsol.

Bemærk! Hvis dit tv eller din skærm er sort eller tom, når du starter din Xbox One-konsol, skal du se Løs problemet, hvis der vises et sort skærmbillede på dit tv eller en skærm, mens din Xbox One er tændt.

Fejlfindingsværktøjet til skærmproblemer kan blive vist, hvis:

• Der er fejl på HDMI-kablet.
    Undersøg, om HDMI-kablet er beskadiget. Kontrollér også, om kablet er tilsluttet korrekt.
  • Der er tilsluttet en enhed mellem din Xbox One og dit TV.
    Tilslut HDMI-kablet direkte til dit TV. Hvis det løser problemet, kan du konfigurere dine videoindstillinger på et senere tidspunkt. Du kan finde flere oplysninger i Sådan justerer du skærmindstillingerne på din Xbox One-konsol.
  • Din Xbox One kan ikke registrere opløsningen på dit TV.
    Xbox One overfører digitale lyd- og videosignaler til dit TV via HDMI-kablet, og dit TV sender signaler tilbage til konsollen, så der er en konstant tovejskommunikation. Tv'et sender bl.a. en EDID-meddelelse (Extended Display Identification Data). EDID-meddelelsen beskriver de tilstande, opløsninger og opdateringshastigheder, som TV'et understøtter. Xbox One registrerer EDID-oplysningerne og sender derefter billedet i den bedst mulige opløsning til TV'et.

Din Xbox One viser 480p, hvis det ikke modtager EDID-oplysninger fra dit TV. Det er den lavest mulige opløsning for Xbox One. Konsollen er dog ikke designet til at vise billeder i en så lav opløsning. Når det er tilfældet, vises fejlfindingsværktøjet til skærmproblemer.

Brug af fejlfindingsværktøjet til skærmproblemer

Sådan bruger du fejlfindingsværktøjet til skærmproblemer:

1. Tjek de nuværende opløsningsindstillinger på dit TV.
  2. Vælg opløsningen til 1080p, hvis dit TV understøtter denne opløsning. Hvis dit TV kun understøtter 720p eller 1080i, skal du vælge 720p på TV'et. Vælg derefter den tilsvarende opløsning på din konsol på skærmen Skift din skærmindstilling.
  3. Hvis opløsningen er indstillet til Find automatisk, skal du vælge 1080p på skærmen Skift din skærmindstilling på konsollen.

Bemærk! Du kan finde flere oplysninger om TV-opløsninger i Om TV-opløsninger og Xbox One.

Hvis skærmen skifter til fuld størrelse, har du valgt den rette opløsning. Hvis du vil bevare indstillingen, skal du vælge Bevar skærmopløsningen på (opløsning). Når du vælger denne indstilling, lukkes fejlfindingsværktøjet, og konfigurationsprocessen fortsætter.

Bemærk! Det kan ske, at din konsol tror, at dit TV modtager en DVI-forbindelse i stedet for en HDMI-forbindelse. Hvis din konsol er i DVI-tilstand, er der ikke nogen lyd, så du vil ikke kunne kalibrere mikrofonen på din Kinect under installationen. Første gang du kommer til startskærmen, skal du justere skærmindstillingerne og kalibrere din Kinect.

Hvis du vil ændre skærmindstillingerne på startskærmen, skal du genaktivere HDMI:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Billede og lyd.
  5. Vælg Video-output.
  6. Vælg Avancerede videoindstillinger.
  7. Vælg TV-forbindelse, der som standard skulle være angivet til Automatisk registrering, og tryk derefter på A-knappen og vælg HDMI.

Du kan finde flere oplysninger i Sådan justerer du skærmindstillingerne på din Xbox One-konsol.

Når du har justeret lydindstillingerne, kan du konfigurere Kinect-sensoren. Du kan finde flere oplysninger i Tip til konfigurationen af din Kinect med Xbox One.

Bemærk! Hvis du har gjort dette på en Xbox One S med et ældre tv, men du senere skifter til et 4K-tv skal du ændre TV-forbindelse tilbage til Automatisk registrering. 4K er ikke tilgængeligt, når indstillingen er angivet til HDMI.

Hvis du har ændret tv-opløsningen, og din skærm bliver sort eller ikke ser korrekt ud, skal du vente 10 sekunder. Derefter vender skærmen tilbage til 480p-indstillingen. Vælg Prøv en anden opløsning.

Når du har valgt Prøv en anden opløsning, kommer du tilbage til skærmen Skift din skærmindstilling. Herfra kan du prøve de øvrige opløsningsindstillinger.

Hvis hverken 720p eller 1080p fungerer på dit TV, skal du vælge Ingen af dem fungerer.

Herfra kan du fortsætte konfigurationen med 480p-opløsningen, selvom det ikke er optimalt. Du kan også vælge at tilslutte et andet TV til din Xbox One.

Relaterede problemer