Fejl under valg af 4K UHD-opløsningen på Xbox One S

Du får følgende fejlmeddelelse, når du vælger 4K UHD under skærmindstillingerne:

Det virkede ikke.

4K er understøttet på dit tv, men ikke ved 60 Hz. Du vil ikke kun opskalere til 4K, men du kan spille noget 4K og HDR-indhold afhængigt af dit tv. Vælg oplysninger om 4K-tv for at, hvad dit tv understøtter.

Denne fejl opstår, når konsollen registrerer, at dit tv understøtter 4K, men ikke understøtter en opdateringshastighed på 60 Hz. Du kan muligvis stadig afspille 4K-indhold ved en anden opdateringshastighed, men du kan opskalere systemet, spillene og appsene til 4K.

Løsning

Hvis du vil finde ud af, hvad dit tv sender af oplysninger til konsollen om dets 4K-funktioner, kan du se under Tjek af dit tv's 4K- og HDR-funktioner på Xbox One S. Brug skærmen med oplysninger om 4K-tv for at se, hvad der ændres, når du prøver forskellige ting:

• Kontrollér, at dit HDMI-kabel sidder i den korrekt port på dit tv. Nogle 4K-tv'er understøtter kun deres fulde sæt af 4K-funktioner på specifikke HDMI-porte. Se i din tv-vejledning for at finde ud af, om der er særlige 4K HDMI-porte, eller prøv andre porte på dit tv.
  • Kontrollér dit tv's indstillingsmenu. Dit tv har måske en særlig tilstand, der styrer tv'ets opdateringshastigheder. Se i din tv-vejledning for at finde ud af, om du skal ændre dine tv-indstillinger.
  • Sørg for at bruge det HDMI-kabel, der fulgte med Xbox One S.
  • Prøv et andet HDMI-kabel. Dine kabler skal være HDMI High Speed- eller HDMI Premium-certificerede.
  • Sæt dit tv direkte i konsollen ved hjælp af det HDMI-kabel, der fulgte med Xbox One S. Visse AV-modtagere eller andet videoudstyr er muligvis ikke i stand til at videreføre signalet til dit tv eller din konsol. Derudover skal du bruge HDMI High Speed- eller HDMI Premium-certificerede kabler mellem både konsollen og modtageren og modtageren og tv'et.

Visse tv-apparater understøtter desværre ikke 4K ved 60 Hz. Se i din tv-vejledning for at være sikker på det.