Sådan formaterer du et flashdrev til NTFS på Windows

Hvis du vil opdatere eller reparere en Xbox One-konsol fra et USB-flashdrev, skal du bruge et USB-flashdrev på 4 GB, som er formateret til NTFS. Du kan finde flere oplysninger i Sådan bruger du Offline System Update Diagnostic Tool på Xbox One.

Vigtigt! Sikkerhedskopiér eller overfør eventuelle filer på flashdrevet, inden du går i gang. Indholdet på flashdrevet bliver slettet under formateringen.

1. Tilslut USB-drevet til en pc, der kører Windows.
  2. Åbn Stifinder.
  3. Højreklik på Flytbar disk i ruden i venstre side.
  4. Vælg Formatér i pop op-menuen.
  1. Kontrollér, at Filsystem er angivet til NTFS i dialogboksen Formatér flytbar disk.
  1. Tryk eller klik på Start nederst i dialogboksen for at starte formateringen.