Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Få hjælp fra din Xbox One-konsol

Før du begynder at søge efter løsninger online, bør du tjekke Help-appen på din Xbox One-konsol. Her finder du svar på almindelige spørgsmål, vejledninger og videoer samt en oversigt over månedens nyheder. Sådan gør du:

  1. Tryk på Menu-knappen på controlleren, og vælg Hjælp.
  1. Vælg det Hjælp-emne, der passer bedst til dine behov.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Få hjælp fra din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side