Lær din Xbox One S- eller din originale Xbox One-konsol at kende

Oversigt

På denne side kan du lære din Xbox One-konsol lidt bedre at kende. Nedenfor vises de vigtige knapper og porte, som du skal bruge.

På denne side

Lær din Xbox One S-konsol at kende

Konsollens front

Tegning af Xbox One S-konsollens front med nummererede funktioner, som forklares i teksten nedenfor.
  1. USB 3.0-port: Bruges til tilslutning af kabelforbundet tilbehør, f.eks. spil- og opladningssæt til Xbox One.
  2. Åben/luk-knap: bruges til at skubbe disken ud af konsollen. Diske indsættes automatisk.
  3. Xbox-knap: Konsollens tænd/sluk-knap og LED-indikator.
  4. Knap til parring af tilbehør: Bruges til tilslutning af trådløst tilbehør, f.eks. den trådløse controller til Xbox One.
  5. Infrarød modtager og blaster: Bruges til at modtage signaler fra Xbox One-fjernbetjeningen eller til at sende IR-signaler til enheder, der styres via OneGuide.

Siden af konsollen

Tegning af Xbox One S-konsollen fra siden.
  1. Udløseråbning: Bruges i de sjældne tilfælde, hvor en disk sidder fast inde i konsollen. Se Skub en disk ud manuelt på din Xbox One S-konsol eller originale Xbox One-konsol.

Konsollens bagside

Tegning af Xbox One S-konsollens bagside med nummererede funktioner, som forklares i teksten nedenfor.

Fra venstre mod højre:

1. Strømport: Bruges til tilslutning af strømforsyningen.
  2. HDMI-udgang: Bruges til tilslutning af et HDMI-kabel, som derefter tilsluttes dit tv.
  3. HDMI-indgang: Bruges til tilslutning af et HDMI-kabel, som derefter tilsluttes din HDMI-kompatible kabel- eller satellitmodtager.
  4. USB 3.0-port: Bruges til tilslutning af kabelforbundet udstyr. Hvis du skal tilslutte en Kinect-adapter, skal du bruge denne USB-port, som er placeret til venstre, når du ser bagsiden af konsollen.
  5. USB 3.0-port: Bruges til tilslutning af kabelforbundet udstyr.
  6. IR-udgang: Infrarød udgangsport til IR-blaster (valgfri, IR-blaster medfølger ikke).
  7. S/PDIF: Optisk lydudgang (valgfri, optisk kabel medfølger ikke).
  8. Netværksport: Bruges til tilslutning af Ethernet-kabel fra dit modem eller din router (Ethernet-kabel medfølger ikke).
  9. Låseport: Bruges til tilslutning af laptoplås til konsollen for at beskytte den (valgfri; lås medfølger ikke).

Lær din originale Xbox One-konsol at kende

Konsollens front

Tegning af Xbox One S-konsollens front med nummererede funktioner, som forklares i teksten nedenfor
  1. Åben/luk-knap: bruges til at skubbe disken ud af konsollen. Diske indsættes automatisk.
  2. Xbox-knappen: Konsollens tænd/sluk-knap og LED-indikator.

Siden af konsollen

Tegning af Xbox One S-konsollen fra siden.
  1. USB 3.0-port: Bruges til tilslutning af kabelforbundet tilbehør, f.eks. spil- og opladningssæt til Xbox One.
  2. Udløseråbning: Bruges i de sjældne tilfælde, hvor en disk sidder fast inde i konsollen. Se Skub en disk ud manuelt på din Xbox One S-konsol eller originale Xbox One-konsol.
  3. Knap til parring af tilbehør: Bruges til tilslutning af trådløst tilbehør, f.eks. den trådløse controller til Xbox One.

Konsollens bagside

Tegning af Xbox One S-konsollens bagside med nummererede funktioner, som forklares i teksten nedenfor.

Fra venstre mod højre:

1. Strømforsyningsport: Bruges til tilslutning af strømforsyningen.
  2. HDMI-udgang: Bruges til tilslutning af et HDMI-kabel, som derefter tilsluttes dit tv.
  3. S/PDIF: Optisk lydudgang (valgfri, optisk kabel medfølger ikke).
  4. HDMI-indgang: Bruges til tilslutning af et HDMI-kabel, som derefter tilsluttes din HDMI-kompatible kabel- eller satellitmodtager.
  5. USB 3.0-porte: To porte, der bruges til tilslutning af kabelforbundet tilbehør, f.eks. spil- og opladningssæt til Xbox One Play og spiltilbehør.
  6. Kinect-port: Beskyttet USB-port, der kun bruges til Kinect.
  7. IR-udgang: Infrarød udgangsport til IR-blastere (valgfri; IR-blaster medfølger ikke).
  8. Netværksport: Bruges til tilslutning af Ethernet-kabel fra dit modem eller din router (Ethernet-kabel medfølger ikke).
  9. Låseport: Bruges til tilslutning af laptoplås til konsollen for at beskytte den (valgfri; lås medfølger ikke).