Der opstår en HDCP-fejl, når du afspiller ubeskyttet indhold på Xbox One

Du får en fejlmeddelelse, når du prøver at afspille ubeskyttet HDCP-indhold (High-bandwidth Digital Content Protection) med en digital videooptager (DVR) eller et hjemmeunderholdningssystem, der er tilsluttet mellem konsollen og dit TV.

Løsning

Når du afspiller betalingsindhold på din konsol, oprettes der en HDCP-forbindelse til tv'et. Billeder og lyd kan opføre sig på utilsigtede måder, hvis du tilslutter en DVR eller et hjemmeunderholdningssystem, mens konsollen er tændt.

Du kan løse problemet ved at genstarte konsollen:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Hvis fejlen fortsætter, efter du har genstartet, kan du prøve at tilslutte konsollen direkte til dit TV. Du kan muligvis undgå problemet, hvis du går uden om din DVR eller dit hjemmeunderholdningssystem.