HDR på Xbox One S

Din Xbox One S kan sammen med 4K vise HDR-indhold. Du skal imidlertid have et 4K-tv, der understøtter HDR, for at få de flotte farver, som HDR giver.

Video: HDR på din Xbox One S

Se videoen: HDR på din Xbox One S. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Hvad er HDR?

HDR står for High Dynamic Range. Med HDR på din Xbox One S kan dit tv vise dybere farver og en bedre kontrast, og det betyder, at billedet bliver mere levende og virkelighedstro end på et almindeligt HD-tv.

Du skal havde HDR-indhold for at vise i HDR-format. Indhold, der er optaget til almindeligt tv og spil, der ikke er HDR, vil ikke se anderledes du. Hvis du vil se ægte HDR, skal du se efter HDR UltraHD Blu-ray-diske HDR-indhold i apps til videostreaming og HDR-spil.

Der findes to HDR-formater, som din tv-produkt kan vælge at understøtte: HDR10 og Dolby Vision. Dit tv skal understøtte HDR10 for at vise HDR-indhold fra din Xbox One S. Se Fejlfinding af problemer med 4K og HDR på Xbox One S for at få flere oplysninger.

Aktivering af HDR

Hvis dit 4K-tv er konfigureret korrekt, burde det automatisk afspille HDR-indhold. Du behøver ikke ændre noget på din Xbox.

Du kan tjekke dette ved at trykke på Xbox-knappen for at åbne guiden, gå til Indstillinger > Alle indstillinger, vælge Billede og lyd > Videooutput og derefter vælge Avancerede videoindstillinger. Både indstillingen Tillad 4K og Tillad HDR, skal være markeret, hvis HDR skal være aktiveret.

Tjek også tv'ets indstillingsmenuer for at sikre, at HDR er aktiveret. Dit tv skal også understøtte HDR10-medieprofilen for at vise HDR.

Hvis du afspiller HDR-indhold, men det ikke vises som HDR, kan du se under Fejlfinding af problemer med 4K og HDR på Xbox One S.

Hvis du gerne vil lære mere om, hvad du kan med dit tv, kan du se under Tjek af dit tv's 4K- og HDR-funktioner på Xbox One S.

Du kan få oplysninger om 4K ved at se under 4K på Xbox One S.

Bemærk! Du skal have en Xbox One S-konsol og et 4K TV for at få vist 4K- og HDR-indhold. Hvis du ikke er sikker, kan du se under ejlfinding af problemer med 4K og HDR på Xbox One S for at lære mere om, hvordan du tjekker din konsol og dit tv.