Sådan lukker du en skadelig fane i Microsoft Edge på Xbox One

Du kan komme ind på en skadelig webside, når du surfer på internettet via Microsoft Edge på din Xbox One-konsol. Du kan f.eks. komme ud for, at du ikke kan åbne en ny webside, eller at din Xbox One ikke reagerer, når du trykker på Menuknappen på controlleren.

Løsninger

Løsning 1: Luk fanen i Microsoft Edge

Sådan gør du:

1. Tryk på Vis-knappen på controlleren.
  2. Vælg den fane, du vil lukke.
  3. Tryk på Menu-knappen .
En finger trykker på Menu-knappen på en Xbox One-controller.
  1. Vælg Luk fane.

Løsning 2: Luk fanen ved at åbne en ny fane i Microsoft Edge

Hvis din controller ikke svarer, når du trykker på Menu-knappen , og du ikke kan lukke den fane, der er åben i Microsoft Edge, skal du åbne en ny fane. Du kan derefter lukke den fane, du ikke kunne lukke i Løsning 1. Sådan gør du:

1. Tryk på Vis-knappen  på din controller for at vise adresselinjen i Microsoft Edge.
  2. Tryk på A-knappen .
  3. Skriv noget i adresselinjen, og tryk derefter på Menu for at starte søgningen.
  4. Når den nye fane er åben, skal du trykke på Vis-knappen  på controlleren.
  5. Vælg den fane, du vil lukke.
  6. Tryk på Menu-knappen .
  7. Vælg Luk fane.