Sådan logger du af Xbox One

Sådan logger du af din Xbox Live-profil, hvis du i øjeblikket styrer din konsol

Bemærk! Når der er logget mere end én person på konsollen på samme tid, kan kun én af disse personer styre konsollen. Hvis du ikke kan se dit gamerbillede øverst til venstre på skærmen, er det ikke dig, der styrer konsollen.

1. Gå tilbage til Start-skærmen, og tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
Startskærmen på Xbox One
  1. Markér gamerbilledet øverst til venstre for at åbne kontolisten.
Guiden og loginpanelet vises på Xbox One Dashboard.
  1. Vælg din konto, tryk på A-knappen  på controlleren, og vælg derefter Log af.
En pålogget profil og indstillingen Log af er fremhævet i loginpanelet på Xbox One Dashboard

Din profil er blevet gemt, og den er tilgængelig, næste gang du vil logge på denne konsol. Hvis du ikke tror, at du skal bruge denne konsol igen, kan du fjerne din konto fra konsollen.

Sådan logger du af din Xbox Live-profil, hvis du ikke styrer konsollen

Sådan logger du af din Xbox Live-profil, hvis en anden bruger styrer konsollen:

1. Gå tilbage til Start-skærmen, og tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Markér gamerbilledet øverst til venstre.
  3. Vælg skift bruger.
Skærmen Vis profil på Xbox One Dashboard. Den profil, der styrer konsollen, vises, og indstillingen Skift bruger er fremhævet.
  1. Vælg din konto, og vælg derefter Log af.
Én pålogget profil er valgt i loginpanelet på Xbox One Dashboard, og indstillingen Log af er fremhævet.

Din profil er blevet gemt, og den er tilgængelig, næste gang du vil logge på denne konsol. Hvis du ikke tror, at du skal bruge denne konsol igen, kan du fjerne din konto fra konsollen.

Bemærk! Hvis du har gemt din adgangskode på konsollen, kan alle, der bruger din konsol, logge på din konto. Hvis du vil forhindre, at andre i hjemmet bruger din konto uden din tilladelse, kan du tilføje en hovednøgle på seks cifre, som skal bruges til at logge på.