Billedet på Xbox One er sløret

Oversigt

Når du tilslutter din Xbox One-konsol til et TV eller en computerskærm, anvender konsollen som standard de billedindstillinger, der er baseret på TV'ets eller computerskærmens indstillinger. I nogle tilfælde kan du ændre disse indstillinger for at forbedre billedkvaliteten.

Billedet virker sløret eller uskarpt

Her kan du se, hvordan du ændrer indstillingerne for skærmopløsning, farvedybde og farvespektrum for et HDTV eller en computerskærm, der er tilsluttet Xbox One-konsollen via et HDMI-kabel.

Skærmopløsning

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Videooutput under Billede og lyd.
  5. Vælg TV-opløsning.
  6. Vælg den korrekte skærmopløsning til dit TV eller din computerskærm.

Bemærk! Xbox One-konsollen understøtter skærmopløsninger på 720p og 1080p.

Farvedybde

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Videooutput under Billede og lyd.
  5. Vælg Farvedybde.
  6. Vælg den indstilling, der passer bedst til dit HDTV eller din computerskærm.

Farvedybden angiver, hvor mange farveinformationer pr. pixel der sendes til TV'et eller skærmen.

Bemærk! En farvedybde på 30 bit pr. pixel (bpp) eller højere kaldes "dyb farve". Det er ikke alle HDTV'er, der kan anvende dyb farve.

Farvespektrum

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Videooutput under Billede og lyd.
  5. Vælg Farvespektrum.
  6. Vælg den indstilling, der passer til dit TV eller din computerskærm:
    • Standard (anbefalet) – det optimale referenceniveau. Det skulle kunne fungere for alle skærme.
    • PC RGB – anbefales kun, hvis du bruger en pc-skærm, og farverne fra indstillingen "Standard" ikke ser rigtige ud.