Om energibesparende tilstand og Straks tændt-tilstand

Du kan konfigurere din Xbox One-konsol til at bruge enten strømstyringsplanen Straks tændt eller strømstyringsplanen Energibesparende, alt efter hvad du foretrækker.

Bemærk! Du bliver bedt om at vælge strømstyringsplan under konfigurationen af konsollen. Du kan også ændre den under konsolindstillingerne.

Straks tændt

I Straks tændt-tilstand er din Xbox One-konsol opdateret og klar til brug. I denne tilstand:

• Din konsol downloader automatisk opdateringer.
  • Din konsol startes på to sekunder.
  • Du kan aktivere ("vække") konsollen med en talekommando (hvis talekommandoer er tilgængelige).

Bemærk!

• Du skal vælge, at konsollen, spil og apps skal holdes opdaterede, for at få konsollen opdateret automatisk.

Desuden skal konsollen være slukket for at kunne hente opdateringer. Du kan indstille konsollen til at slukkes automatisk efter 1 eller 6 timer uden aktivitet eller selv slukke den, når du ikke bruger den.

Sådan ændrer du disse indstillinger:

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger > Alle indstillinger.
    3. Vælg Strømstyring og opstart. Sørg for, at Strømstyringsplan er indstillet til Straks tændt og:
      • Vælg Hold min konsol, spil og apps opdateret for at få opdateringer automatisk.
      • Vælg en indstilling under Slå fra efter for at slukke din konsol, når den ikke bruges.
  • Det kan lyde, som om konsollen er tændt, når den downloader og installerer opdateringer.
  • Når strømstyringsplanen Straks tændt er valgt på den originale Xbox One-konsol, forbliver strømforsyningsenheden tændt, og lysindikatoren på strømforsyningsenheden lyser hvidt. Du kan muligvis også høre ventilatoren i strømforsyningsenheden. (Xbox One S har ikke en ekstern strømforsyning).
  • Konsollen bruger 15 watt strøm, når den er slukket i Straks tændt-tilstand.

Energibesparende

I energibesparende tilstand er konsollen helt slukket for at spare strøm. I denne tilstand:

• Opdateringer bliver ikke downloadet og installeret, før konsollen er tændt.
  • Det tager 45 sekunder at starte konsollen.
  • Du skal trykke på Xbox-knappen for at starte konsollen.

Bemærk!

• På den originale Xbox One-konsol er strømforsyningsenheden slukket/standby i energibesparende tilstand, og lysindikatoren på strømforsyningsenheden lyser orange. (Xbox One S har ikke en ekstern strømforsyning).
  • Konsollen bruger 0,5 watt strøm, når den er slukket i energibesparende tilstand.

Energiforbrug i EU

Denne enhed overholder kommissionens forordning (EF) nr. 1275/2008 og den frivillige aftale vedrørende spilkonsoller.

Spilkonsoller er indstillet til at slukkes efter 60 minutter uden aktivitet. Når spilkonsollen slukkes automatisk, kan det spare energi, fordi den står tændt uden at blive brugt i kortere tid.

Model Startmenu
(W)
Dvd-afspilning
(W)
Blu-ray-afspilning
(W)
1080p-streaming
(W)
Aktivt gameplay
(W)
Standardindstilling for automatisk slukning (minutter)
Xbox One 1540 61 68 69 63 106 60
Kinect 75 82 83 77 112 60

Bemærk!

1. Værdierne er baseret på et gennemsnit med tre udvalgte spil og særligt udvalgt medieindhold.
  2. Du kan se modelnummeret på produktmærkatet på din konsol.
  3. Medier testet (22-02-2016):
    • Dvd: Ringenes herre – Eventyret om ringen
    • Blu-ray: Ringenes herre – Eventyret om ringen
    • Streaming: The Italian Job (Netflix)
    • Spil: Grand Theft Auto V, FIFA 16, Call of Duty: Black Ops III