Ofte stillede spørgsmål om Xbox One-landestandarder

På denne side finder du svar på ofte stillede spørgsmål om Xbox One-landestandarder.

Ofte stillede spørgsmål

Angiv sprog og placering

Hvordan indstiller jeg sprog og placering på min Xbox One?

Når du først konfigurerer din nye Xbox-konsol, skal du vælge sprog og placering. Med august 2016-opdateringen afhænger placeringen ikke længere af det sprog, du vælger.

Kan jeg ændre sprog og placering på et senere tidspunkt?

Når du har konfigureret din nye Xbox One-konsol, kan du ændre sprog og placering via Indstillinger. Systemet skal genstartes. Du kan finde flere oplysninger på siden Xbox One-systemindstillinger.

Er Xbox One-konsollens placering forskellig fra placeringen i Xbox Store?

Nej. Xbox One vil altid bruge den placering, du vælger på konsollen. Disse oplysninger videresendes til tjenesten Xbox Live, så den korrekte markedsplads, de korrekte tilbud og anbefalinger osv. vises.

Hvis du f.eks. vælger Frankrig, når du konfigurerer din konsol, videresendes dette til Xbox Live, så du får vist de tilbud og oplysninger, der gælder for Frankrig.

Bemærk! Der kan være indhold og apps, der ikke er tilgængelige på visse placeringer. Hvis din konsol er konfigureret til en anden placering end det sted, hvor du bor, kan du muligvis downloade og installere en app fra et andet marked, men du vil muligvis ikke kunne bruge den. Appen kan være geo-låst (begrænset af en fysisk placering og ikke konsolindstillingen) og kan forhindre dig i at afspille indhold fra et andet land eller område.

Får jeg vist Store på to sprog?

Muligvis. Når sprog og placering bliver adskilt med august 2016-opdateringen, er det muligt at vælge et sprog, der ikke er tilgængeligt for den valgte placering. Resultatet bliver en blanding af sprog. Det sprog, du har valgt på konsollen til f.eks. overskrifter og knapper, og et "alternativt" sprog for navnene på og beskrivelserne af varerne i Store.

Hvis du f.eks. vælger Frankrig som placering, og fransk som sprog, får du vist alt på fransk. Men hvis du f.eks. vælger Frankrig som placering, og japansk som sprog, får du vist de fleste vinduer på japansk, men nogle af Store-oplysningerne på fransk.

Hvad sker der, hvis jeg angiver en placering for min Xbox One-konsol, som er forskellig fra min Xbox-konto?

Du får vist oplysninger for den placering og det sprog, du har angivet på din konsol. Landestandarden på din Xbox Live-konto bruges ikke til at vise Store-oplysninger.

Skal jeg overføre min konto, hvis jeg flytter til et andet land eller område?

Nej, du kan blot ændre sprog og placering for din konsol når som helst. Du skal ikke overføre din konto på Xbox One.

Eksempel: Du flytter fra Tyskland til Frankrig. Hvis du ændrer din konsols placering til Frankrig og sproget til fransk, ændres hele din oplevelse fra tysk til fransk, selvom sprogstandarden for din Xbox-konto oprindelig var tysk. Så længe du har en fransk faktureringskonto og et gyldigt betalingsmiddel, kan du købe indhold fra den franske Xbox Store.

Bemærk! Det er vigtigt at huske på, at hvis du har lokal valuta gemt på din konto, når du ændrer konsollens landestandard, mister du adgang til den valuta.

Stemme

Hvordan vælger og aktiverer jeg stemmemodellen i Xbox One?

Når du vælger et understøttet sprog under konfigurationen af din nye Xbox One-konsol, aktiveres en relevant stemmemodel.

Hvis du f.eks. vælger fransk under den første konfiguration, aktiveres en fransk stemmemodel. Du kan få vist en liste over stemmeunderstøttede landestandarder på siden Tilgængelighed af Xbox One-funktioner.

Du kan ændre det talte sprog under Indstillinger. Du kan finde flere oplysninger på siden Xbox One-systemindstillinger.

Hvad med Cortana?

Når Cortana er aktiveret, bliver de Kinect-talekommandoer, der begynder med "Xbox", i stedet for til "Hey Cortana". Indstillingen Talt sprog er ikke tilgængelig, når Cortana er slået til. Cortana afhænger af sprog og placering og bruger ikke denne indstilling.

Log på

Jeg kan kun logge på min konsol, hvis landestandarden for min Xbox-konto er en af de officielt understøttede lande eller områder. Ikke sandt?

Nej. Du kan logge på din Xbox One-konsol, hvis du har en Xbox-konto, fra ethvert land eller område, hvor oprettelse af en Xbox-konto understøttes.

Kunder i Egypten kan f.eks. logge på deres konsol med deres egyptiske Xbox-konto.

Bemærk! Det er vigtigt at huske på, at Xbox-support og garantier kun er tilgængelige i Xbox One-understøttede lande og områder.

Xbox-app

Hvordan indstiller jeg landestandarden i Xbox-appen for Xbox One?

Xbox-appen bruger den landestandard (land/område og sprog), som du har angivet på din enhed.

Hvis du f.eks. har angivet landestandarden på din Windows Phone 10 og din iPad til fransk og landet til Frankrig, vil Xbox-appen være på fransk. Når Xbox-appen er tillsuttet din konsol, bruges det sprog, din konsol er indstillet til at bruge.

Systemopdatering

Skal Xbox One-konsollen være fysisk i et officielt understøttet land eller område for at få systemopdateringer?

Nej. Din Xbox One-konsol kan få systemopdateringer i hele verden, så længe den har forbindelse til internettet.

Bemærk! Det er vigtigt at huske på, at Xbox-support og garantier kun er tilgængelige i Xbox One-understøttede lande og områder.

Køb og spil

Hvad sker der, hvis min faktureringsadresse ikke svarer til min konsols landestandard?

Hvis det er tilfældet, vil du ikke kunne købe indhold. Du skal have en gyldig faktureringsadresse og betalingsmulighed, der svarer til din konsols landestandard.

Hvis du f.eks. er i Frankrig og angiver din konsols placering til Frankrig, vises Store-oplysningerne på fransk. Hvis din faktureringsadresse imidlertid er i Tyskland, vil du ikke kunne købe indhold, fordi du skal have en gyldig betalingsmulighed tilknyttet en fransk faktureringsadresse.

Hvis jeg køber et spil i et land eller område, kan jeg så spille det i et andet land eller område?

Ja. Der er ingen spillerestriktioner på de spil, du har købt og downloadet.

Hvis du f.eks. køber og downloader et spil i et land og derefter flytter til et andet land, hvor spillet ikke er tilgængeligt, kan du stadigvæk spille det spil, du har downloadet. Du vil imidlertid ikke kunne downloade spillet igen, da du ikke vil kunne downloade det i Store.

Kontantlagret værdi

Hvad sker der, hvis jeg køber et Microsoft-gavekort i Tyskland i euro, føjer det til min konto og derefter flytter til Storbritannien? Bliver det konverteret fra euro til engelske pund?

Saldoer konverteres ikke fra en valuta til en anden. Du skal bruge værdien i den valuta, det blev købt i. Du skal købe et andet Microsoft-gavekort, når du flytter til et andet land eller område, fordi den saldo, du har i én valuta, ikke fungerer på en anden markedsplads.