Sådan administrerer du lager på Xbox One

Det er først og fremmest spil og apps, der optager plads på Xbox One. Hvis din Xbox er fyldt op, kan du frigøre plads ved at fjerne ting, du ikke bruger. Alle data for spil og apps (indstillinger, gemte spil) synkroniseres online, når du logger på Xbox Live. Så når du geninstallerer et slettet spil eller en app, bliver dine gemte data tilgængelige igen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget lager har jeg?

Xbox One har en intern harddisk på enten 500 GB eller 1 TB. Det meste af denne plads bruges til at lagre spil og apps, mens noget er reserveret til gemte spil, konsolsoftware og andre systemfunktioner.

Hvad gemmes på min harddisk, og hvad gemmes i skyen?

Når du er logget på Xbox Live, bliver personlige data til dine spil og apps gemt på din Xbox og online. Det betyder, at du ikke mister din status i et spil, når du spiller hos en ven eller få en ny Xbox.

Bemærk! En fast forbindelse til Xbox Live kræves for at holde dine data synkroniserede. Hvis du spiller offline, kan det medføre, at dine onlinedata ikke synkroniseres. Dine data opdateres, hver gang du opretter forbindelse til Xbox Live.

Hvordan tjekker jeg den ledige plads?

Gå til Mine spil og apps:

1. Vælg Mine spil og apps fra Start.
  2. Til venstre viser en måler, hvor meget plads du har brugt, og hvor meget ledig plads du har i alt.
Bemærk! Din Xbox bruger noget lagerplads til systemfiler, så selvom du ikke har installeret nogen spil, er den ledige plads ikke helt 500 GB eller 1 TB.

Hvordan konfigurerer jeg et eksternt lager?

Video: Føj et eksternt lager til Xbox One

Se videoen Føj et eksternt lager til Xbox OneBemærk! Denne video er kun tilgængelig på engelsk.

Hvis du vil bruge et eksternt lager til Xbox One-spil og -apps, skal harddisken opfylde disse krav:

• Skal være på 256 GB eller mere
  • Skal kunne tilsluttes via USB 3.0

Første gang du opretter forbindelse, beder din Xbox dig om at formatere enheden. Du kan bruge den til Xbox-spil og -apps, eller til personlige medier, f.eks. billeder, musik og video. (Enheder, der ikke opfylder kravene, bliver registreret som medielagringsenheder af Xbox-systemet).

Hvis din Xbox ikke kan genkende dit eksterne drev, skal du se Fejlfinding i forbindelse med registrering af eksternt lager på Xbox One.

Bemærk! Xbox kan kun genkende to eksterne drev på samme tid.

Hvis du annullerer formateringen, når du opretter forbindelse til en lagerenhed, kan du udføre den på et senere tidspunkt:

1. Åbn guiden, og vælg IndstillingerAlle indstillinger > SystemLager.
  2. Vælg din enhed, og vælg derefter Format til spil & apps.

Hvordan afspiller jeg medier fra et eksternt drev?

Installer Media Player-appen fra Store. Dit eksterne USB-drev vises i Media Player. Vælg det, og vælg derefter noget, du vil afspille.

Hvordan administrerer jeg et eksternt lager?

Hvis du vil administrere lagerplads på enhedsniveau, skal du åbne guiden og vælge IndstillingerAlle indstillinger > SystemLager.

Hvis du vil administrere lager på spil- eller appniveau, skal du gå til Start og vælge Mine spil og apps. Peg på et spil eller en app, tryk på Menu-knappen på din controller, og vælg derefter Administrer.