Skub en disk ud manuelt på din Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol

Hvis der er en disk, som du ikke kan skubbe ud af din Xbox One S- eller Xbox One-konsol, skal du prøve disse løsninger i rækkefølge. Hvis den første løsning ikke løser problemet, skal du prøve den næste.

Bemærk! Processen er den samme for både den originale Xbox One og Xbox One S.

Løsninger

Løsning 1: Genstart Xbox-konsollen, og prøv derefter at skubbe disken ud igen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.

Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at trykke på Xbox-knappen .

2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Når konsollen er genstartet, skal du trykke på åbn/luk-knappen for at fjerne disken.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen  på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen  på konsollen igen. Når konsollen er genstartet, skal du trykke på åbn/luk-knappen for at fjerne disken.

Løsning 2: Skub disken ud ved hjælp af en papirclips

Følgende video viser, hvordan du kan skubbe disken ud fra en original Xbox One ved hjælp af en store papirclips.

Se videoen "Skub en disk ud manuelt på din Xbox One-konsol."

Eller udfør disse trin:

1. Tag strømkablet og alle andre kabler ud af stikkene bag på konsollen.
Figur 1: Original Xbox One Figur 2: Xbox One S
  1. Fold en stor papirclips ud.
  2. Bemærk! En papirclips i standardstørrelse er ikke lang nok til at skubbe disken ud. Du skal bruge en stor papirclips, fordi den skal trykkes næsten 4 cm ind, for at disken kan skubbes ud.

En tegning viser, hvordan en stor papirclips foldes delvist ud til en lang lige del
  1. Find den lille orange cirkel bag ventilationshullerne på venstre side af konsollen. I det følgende vises placeringen på den originale Xbox One-konsol:
En tegning af en hånd, der holder en udfoldet papirclips. Den lige ende af papirclipsen peger mod det lille orange rektangel bag ventilationen på venstre siden af en Xbox One-konsol
Figur 3: Original Xbox One
  1. Stik den lige ende af papirclipsen ind i udløseråbningen, som er placeret ved siden af det orange rektangel. Du skal muligvis dreje den en anelse fremad (mod konsollens forside), når du indsætter den.
  2. Bemærk! Udløseråbningen på Xbox One S kan være sværere at se. Det kan være en hjælp at udføre dette trin direkte under en kraftig lyskilde. Det er det andet hul fra højre og tredje hul nedenfra.

En tegning af en hånd, der indsætter den lige ende af en papirclips i udløseråbningen, som findes ved siden af det orange rektangel på siden af en Xbox One-konsol Figur 4: Original Xbox One Figur 5: Xbox One S
  1. Herefter bør disken blive skubbet lidt ud. Træk disken ud resten af vejen med fingrene ved hjælp af en fnugfri klud for at undgå fingeraftryk og snavs på disken.

Bemærk! Tjek, om disken er klæbrig eller har en mærkat, der kan forhindre den i at blive skubbet ud igen på et senere tidspunkt.