Ofte stillede spørgsmål om video, billeder og lyd på Xbox Media Player til Xbox One

Find svar på ofte stillede spørgsmål om videoer, billeder og lydindhold på Xbox Media Player.

Spørgsmål om Xbox Media Player

Hvilke filtyper er kompatible med Media Player-appen?

Følgende filtyper understøttes af Media Player-appen:

• 3GP-lyd
  • 3GP-video
  • 3GP2
  • AAC
  • ADTS
  • animerede GIF-filer
  • .asf
  • AVI DivX
  • DV AVI
  • AVI (ukomprimeret)
  • AVI Xvid
  • BMP
  • JPEG
  • GIF
  • H.264 AVCHD
  • M-JPEG
  • .mkv
  • .mov
  • MP3
  • MPEG-PS
  • MPEG-2 MPEG-2 HD
  • MPEG-2 TS
  • H.264/MPEG-4 AVC
  • MPEG-4 SP
  • PNG
  • TIFF
  • WAV
  • WMA
  • WMA Lossless
  • WMA Pro
  • WMA Voice
  • WMV
  • WMV HD

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan afspille nogle af mine lyd-, video- eller billedfiler?

Xbox One understøtter en række forskellige codec- og medietyper, men hvis du prøver at afspille en fil med indhold, der ikke understøttes, vil Media Player give dig besked om, at der er et problem.

Understøtter Media Player illustrationer, når jeg gennemser min samling?

Ja. Media Player viser miniaturer til dine lyd-, video- og billedfiler, hvis de er tilgængelige.

På hvilke forskellige måder kan jeg afspille lyd-, billed- og videoindhold i Media Player?

Du kan afspille medier fra et USB 1.0-, 2.0- eller 3.0-drev. USB 1.0- og 2.0-drev bliver automatisk betragtet som mediedrev.

Hvis Media Player ikke kan genkende USB-drevet, kan du gå til Fejlfinding i forbindelse med registrering af eksternt lager på Xbox One.

Findes der anden tredjepartssoftware, som jeg kan bruge til at streame medieindhold fra min pc til Media Player?

Xbox One-teamet udfører omfattende test for at sikre, at Xbox fungerer godt sammen med Windows Media Player-softwaren. Hvis du bruger tredjepartssoftware, skal du kontakte producenten af den pågældende software for at få hjælp.

Hvordan streamer jeg indhold fra min Mac?

Hvis du vil dele fra en Mac-computer, skal du bruge en tredjepartsstreamingløsning. Du skal være opmærksom på, at Microsoft ikke understøtter tredjepartsstreamingløsninger, og du skal derfor kontakte producenten af det pågældende produkt for at få hjælp.

Hvordan konfigurerer jeg Windows Media Player 11- eller Zune-softwaren til at dele mine medier med min konsol?

Denne funktion understøttes ikke på Xbox One i øjeblikket. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer deling på Xbox 360, i Support til Windows Media Center til pc.

Hvordan afspiller jeg medier fra min iPhone og iPod Touch?

Desværre bruger iPhone og iPod Touch en anden mekanisme til lagring af medier end et "traditionelt" USB-drev, og Media Player kan i øjeblikket ikke afspille indhold fra disse enheder.

Hvad skal jeg gøre, hvis min USB-lagringsenhed mister forbindelsen under afspilningen?

Prøv at justere strømindstillingerne for det eksterne lager:

1. Gå til Indstillinger.
  2. Vælg Strømstyring og opstart.
  3. Fjern markeringen af Sluk for lageret, når Xbox er slukket.

Understøtter Media Player undertekster i film?

Desværre understøtter Media Player ikke undertekster i film.