Flyt fra Xbox 360 til Xbox One

Oversigt

Når du konfigurerer en Xbox One-konsol og forbinder den til Xbox Live, bliver visse oplysninger fra din Xbox 360 automatisk tilgængelige på din Xbox One. På denne side kan du se, hvad der bliver overført, og hvad der ikke overføres.

På denne side

Spil Xbox 360-spil på din Xbox One

Så er Xbox One blevet bagudkompatibel. Nu kan du spille et stadigt større antal af digitale og diskbaserede Xbox 360-spil på Xbox One.

Hvis du vil spille Xbox 360-spil på din Xbox One-konsol, skal du først sikre dig, at dit spil understøttes på Xbox One. De spil, som funktionen Bagudkompatibilitet understøtter, er angivet i Xbox 360-kataloget.

Hvis du vil fortsætte med at spille et Xbox 360-spil, som du er i gang med, på Xbox One, skal du gemme spillet i skyen. Hvis du allerede bruger lagring i skyen, kan du spille det med det samme. Hvis dit gemte spil kun er lagret på din Xbox 360, skal du uploade det til skyen.

Hvordan flytter jeg mine ting fra Xbox 360 til Xbox One?

Du skal blot logge på din Xbox One med din Microsoft-konto. Når du gør det, bliver alle de elementer, der er angivet i afsnittet "Hvad flyttes til Xbox One?", overført til din Xbox One-konsol.

Hvad flyttes til Xbox One?

Her er, hvad der flyttes sammen med dig:

• Profil: De fleste af de elementer, der er tilknyttet din profil, herunder dit gamertag, din gamerscore, dine gennemførelser og venner.
  • Kontooplysninger: Alle dine abonnementer (f.eks. Xbox Live Gold eller Groove Music Pass) og de betalingsmåder, som er tilknyttet din konti.
  • Familieforhold: Familieforhold administreres gennem din Microsoft-konto og flytter med dig. Hvis du f.eks. har oprettet en Microsoft-konto til dit barn og knytter den til din egen konto, føres dette forhold over til din Xbox One. Du behøver ikke at oprette en ny barnekonto.
  • Privatlivsindstillinger: Når du opretter privatlivsindstillinger, begrænser du, hvilke dele af din Xbox Live-profil andre kan få vist, f.eks. hvornår du er online, hvad du spiller og din venneliste. Du kan bruge forudindstillede, aldersbaserede grænser eller tilpasse indstillingerne til dine præferencer. Bemærk, at Xbox One giver dig mulighed for at benytte indstillinger, som ikke findes på Xbox 360. Hvis du vil vide mere, skal du se Standardindstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed på Xbox One.
  • Groove: Alle dine køb i appen Groove Musik, og alt det, du har i din Groove Musik-sky, vises i din Groove Musik-samling.
  • Film og tv: Alle dine køb fra Film og tv vises i samlingen Film og tv.

Hvad flyttes ikke til Xbox One?

Her er, hvad der ikke flyttes sammen med dig:

• Nogle spil, gemte spil og apps: Xbox One er nu bagudkompatibel med dine eksisterende spil, gemte spil og apps til Xbox 360. Hvis du vil fortsætte med at spille et Xbox 360-spil, som du er i gang med, på Xbox One, skal du gemme spillet i skyen. Når du spiller spillet igen på Xbox One, fortsætter du derfra, hvor du var nået til.

Hvis du allerede bruger lagring i skyen, kan du spille det med det samme. Hvis dit gemte spil kun er lagret på din Xbox 360, skal du gøre følgende, inden du spiller det på Xbox One:

1. På din Xbox 360-konsol skal du gå til Settings > System > Storage > Cloud Saved Games og derefter vælge Enable.
    2. Start dit spil. Når du bliver bedt om at vælge den enhed, hvor spillet skal gemmes, skal du vælge Cloud Saved Games.
    3. Afslut dit spil. Lad din Xbox 360 være tændt i den tid, som det tager at uploade dit gemte spil.

Sådan sikrer du, at dine gemte spil findes i skyen.

1. På din Xbox 360-konsol skal du vælge Settings > System > Storage > Cloud Saved Games.
    2. Vælg spillet.

Hvis der står "In sync", er det klar. Hvis ikke, skal du gemme spillet og prøve igen.

• Indholdsbegrænsninger: På Xbox 360 angives der indholdsbegrænsninger for spil, apps og medier på konsollen for alle brugere. På Xbox One angives indholdsbegrænsningerne for dine børn på kontoniveau. Alle brugere, der er over 18 år, har som standard ubegrænset adgang til spil, apps og medier. Yngre børns adgang er begrænset til alderssvarende indhold.