Skift fra den originale Xbox One-konsol til Xbox One S

Ud over den mindre størrelse og tilføjelsen af 4K og HDR kan du her læse om andre funktioner, som du får adgang til, når du opgraderer fra den originale Xbox One-konsol til Xbox One S.

Lodret placering

Den originale Xbox One-konsol må kun placeres vandret. Xbox One S kan placeres både lodret og vandret.

Hvis du planlægger at placere din Xbox One S lodret, skal du bruge et stativ. Det er ikke alle konsolpakker, der indeholder stativet, så du skal muligvis købe det separat. Du kan få flere oplysninger under Brug af det lodrette stativ til Xbox One S-konsollen.

Kompatibelt tilbehør

Med undtagelse af det lodrette stativ til Xbox One S kan alt Xbox One-tilbehør bruges med både den originale Xbox One og Xbox One S.

Hvis du bruger Kinect

• Hvis du planlægger at bruge din Kinect-sensor med din Xbox One S, skal du have en Kinect-adapter. I en begrænset periode er denne adapter gratis for de kunder, der opgraderer fra den originale Xbox One. Du kan finde flere oplysninger under Sådan kan du bruge en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsol.
  • Hvis du bruger de infrarøde funktioner i Kinect til at styre dit tv eller din AV-modtager, skal du være opmærksom på, at IR-blasting nu findes på forsiden af Xbox One S-konsollen. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvis du placerer konsollen i et kabinet, der kan forstyrre de infrarøde signaler.

Hvor er alle mine spil og apps?

Licenserne til dine spil og apps følger din profil, men de spil, du har købt digitalt, skal du downloade på konsollen. Gå til Mine spil og apps, og vælg det indhold, du vil downloade til din nye konsol.

Alle de diskbaserede spil, du har til din originale Xbox One, er også fuldt ud kompatible med Xbox One S.

Udvalgte Xbox 360-spil kan også afspilles både på den originale Xbox One og på Xbox One S. Du kan finde flere oplysninger i Spil Xbox 360-spil på Xbox One.

Hvordan får jeg 4K- og HDR-indhold?

Hvis du bruger et understøttet UHD-tv, kan du nu få glæde af 4K- og HDR-indhold eller 4K UHD Blu-ray-film. Hvis du tilslutter et understøttet tv, burde din Xbox One S-konsol automatisk genkende signalet og bede dig opdatere dine skærmindstillinger. Du kan finde flere oplysninger, herunder oplysninger om konfigurationen, under Fejlfinding af 4K og HDR på Xbox One S.

Ny protokol til trådløst netværk

Foruden de trådløse dual band-protokoller 802.11 a/b/g/n, understøtter Xbox One S også netværksprotokollen 802.11ac. Hvis du har en trådløs ac-router, kan du bruge netværket til at oprette forbindelse til Xbox Live fra din Xbox One S.

Knap til parring af tilbehør

Når du er klar til at forbinde trådløse controllere til Xbox One S-konsollen, vil du opdage, at knappen på controlleren ikke er ændret, men knappen på konsollen er blevet flyttet fra siden af konsollen til under tænd/sluk-knappen på forsiden af konsollen. Du kan finde flere oplysninger i Tilslut en trådløs controller til Xbox One til din konsol.

Brug af Bluetooth på den nye trådløse controller til Xbox One

Den nye trådløse controller til Xbox One har en ekstra Bluetooth-radio, der kan bruges til at forbinde konsollen direkte til en Windows 10-pc. Controlleren bruger den anden beskyttede trådløse radio til at oprette forbindelse til konsollen. Du kan finde flere oplysninger om at bruge Bluetooth på en Windows 10-pc under Brug af trådløse controllere til Xbox One på en pc.