Multitasking med Sidestil på Xbox One

Oversigt over Sidestil

Funktionen Sidestil giver dig flere muligheder på din Xbox One-konsol. Ved at sidestille apps kan du kombinere de aktiviteter, du bruger mest.

Når du sidestiller en app, åbnes den på den ene side af skærmen, hvor den fortsætter med at køre, mens du udfører noget andet på hoveddelen af skærmen. Mens du spiller et spil, kan du f.eks. sidestille appen Twitch, så du samtidig kan se en video. Eller du kan sidestille Game DVR, så du kan optage gameklip.

Du kan bruge stemmekommandoer eller din Xbox One-controller til at sidestille en app.

Bemærk! Det er ikke alle apps, der kan sidestilles. Du kan se, hvilke apps der kan sidestilles, i guiden.

På denne side

Sidestil en app

Brug en controller

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden.
  2. Flyt ned til fanen Multitasking.
  3. Vælg den app, du vil sidestille.

Brug din stemme

1. Hvis du bruger Kinect-sensoren, skal du blot sige "Xbox, snap" (Xbox, sidestil). Hvis du bruger Cortana med Kinect eller hovedtelefoner, skal du sige "Hey Cortana, snap" (Hej Cortana, sidestil).
  2. Sig navnet på den app, du vil sidestille, f.eks. Skype.

Skift mellem en sidestillet app og den store app på din skærm

Brug en controller

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne fanen Multitasking i guiden. Ikoner for begge åbne apps vises ud for knappen Fritstil. Du kan også trykke på Xbox-knappen for at gå til Start. Appene vises ved siden af hinanden i det store felt.
  2. Vælg den app, du vil bruge.

Brug din stemme

Sig "Xbox, switch" (Xbox, skift), eller sig "Hey Cortana, switch" (Hej Cortana, skift), hvis du har Cortana.

Flyt venstre styrepind for at se, hvilken app der har fokus, eller for at bruge appen.

Fritstil en app

Brug en controller

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne fanen Multitasking i guiden. Du kan også trykke på Xbox-knappen for at gå til Start.
  2. Vælg Fritstil.

Brug din stemme

Sig "Xbox, unsnap" (Xbox, fritstil), eller sig "Hey Cortana, unsnap" (Hej Cortana, fritstil), hvis du har Cortana.