Få alt tilsluttet til din Xbox One-konsol

Sådan konfigurerer du din Xbox One: Grundlæggende kabeltilslutning

(Mulighed for undertekster. Start video, og vælg sprog). Når du konfigurerer din Xbox One, åbner du en verden af fantastiske funktioner. Hvis du får alt tilsluttet første gang, sparer du tid. I denne video kan du se, hvordan du gør det hurtigt nu og undgår faldgruber. Følg linket nedenfor for at få detaljerede, trinvise oplysninger om, hvordan du tilslutter din Xbox One første gang.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Få alt tilsluttet til din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?