Fastgør dine foretrukne

Foretrukne giver dig hurtig adgang til dine favoritspil og -apps. Du kan fastgøre ting fra Mine spil og apps eller fra de senest anvendte elementer på Start. Tryk på den højre udløser på din controller for at oprette en genvej til Foretrukne.

Tilføj og fjern foretrukne

Sådan fastgør du en foretrukken til din startskærm:

1. Markér elementet, og tryk på Menu-knappen  på controlleren.
  2. Vælg Fastgør til Start.

Sådan fjerner du en foretrukken:

1. Markér elementet, og tryk på Menu-knappen  på controlleren.
  2. Vælg Frigør.

Arranger dine foretrukne på en ny måde

Sådan flytter du en foretrukken:

1. Markér en foretrukken, og tryk på Y-knappen  på din controller.
  2. Flyt den foretrukne til det ønskede sted, og tryk derefter på A-knappen  for at placere den.