Afspil baggrundsmusik på Xbox One

Lyd fra bestemte musikapps vil fortsætte med at blive afspillet, mens du bruger andre apps og spil.

1. Start en musikapp, der understøtter baggrundsmusik, f.eks. Groove eller Pandora.
  2. Når musikken afspilles, kan du starte det spil eller den app, du vil bruge. Musikken fortsætter med at blive afspillet i baggrunden.

Hvis du vil bruge funktioner som Pause og Spring over, skal du trykke på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og gå derefter ned. Derfra kan du også justere lydstyrken og åbne musikappen i fuld skærm.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Afspil baggrundsmusik på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?