Pop op-notifikationer på Xbox One

Se, hvordan du åbner, gennemser og vælger de notifikationer, du modtager på din Xbox One-konsol.

Video: Håndter pop op-notifikationer på Xbox One

Se videoen: Håndter pop op-notifikationer på Xbox One. Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Hvad er pop op-notifikationer?

Pop op-notifikationer på din Xbox One-konsol giver dig besked om hændelser, f.eks. når du modtager en ny meddelelse, eller når der er et indgående Skype-opkald.

Hvordan fungerer notifikationer?

Når der vises en pop op-notifikation, og du vil læse den, skal du trykke på Xbox-knappen  på din konsol. Notifikationscenteret åbnes. Her kan du se de handlinger, der er tilgængelige for den aktuelle notifikation.

Hvordan åbner jeg notifikationscenteret?

Du kan åbne notifikationscenteret ved at rulle til venstre på Start for at åbne guiden og derefter vælge Notifikationer.

Hvor lang tid forbliver notifikationerne i notifikationscenteret?

En notifikation forbliver i notifikationscenteret i op til 3 dage, men den fjernes, når du udfører den handling, der er knyttet til den.

Notifikationer beholder de kommandoer, som de har, når du modtager dem – men en kommando fungerer ikke, hvis handlingen ikke længere er tilgængelig. Eksempel: Du modtager en notifikation om at deltage i et spil, men kort tid efter fungerer kommandoen deltag i spil ikke, fordi spilstedet ikke længere er tilgængeligt.

Hvordan sletter jeg mine notifikationer?

Vælg knappen Ryd alt øverst i notifikationscenteret, eller tryk på X-knappen  på din controller for at fjerne den markerede notifikation eller gruppe.

Hvem kan se mine notifikationer?

Notifikationer vises i notifikationscenteret for alle brugere, der er logget på. Hvis dine notifikationer ikke skal være synlige for andre brugere på konsollen, skal du logge af.

Hvordan deaktiverer jeg pop op-notifikationer?

Vælg Indstillinger > Alle indstillinger > Præferencer > Notifikationer. Du kan slå alle notifikationer fra, eller du kan vælge, hvad der skal ske med de enkelte Xbox- og appnotifikationer. Se Tilpas dine præferencer på Xbox One.