Sådan kan du genstarte eller slukke og tænde din Xbox One-konsol

Du kan genstarte Xbox-konsollen helt ved at foretage en nulstilling, slukke og tænde konsollen eller frakoble og derefter tilslutte konsollens strømforsyning. En genstart kan løse mange almindelige problemer. Denne proces sletter ikke dine spil eller data.

Genstart konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.

Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at trykke på Xbox-knappen .

2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen  på konsollen og holde den i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen  på konsollen igen.

Sluk og tænd konsollen manuelt

1. Sluk konsollen ved at holde Xbox-knappen  foran på konsollen nede i ca. 10 sekunder. Konsollen slukkes.
Xbox-knappen på forsiden af konsollen er fremhævet.
  1. Tænd konsollen igen ved at trykke på Xbox-knappen  på konsollen eller på Xbox-knappen  på controlleren.
    Bemærk! Hvis du ikke får vist den grønne opstartsanimation, når konsollen genstartes, skal du gentage disse trin. Sørg for, at du holder tænd/sluk-knappen trykket ind, indtil konsollen er slukket helt.

Vigtigt! Hvis konsollen er i Straks tændt-tilstand, vil ovenstående trin slukke konsollen fuldstændigt. Straks tændt-tilstand eller muligheden for at tænde konsollen ved at sige "Xbox tænd" aktiveres først, når du har genstartet konsollen.

Tag konsollens strømkabel ud, og tilslut det igen

1. Sluk Xbox One-konsollen ved at holde Xbox-knappen  på forsiden af konsollen inde i ca. ti sekunder, indtil konsollen slukkes helt.
  2. Tag konsollens strømkabel ud. Vent 10 sekunder.

Vigtigt! Husk at vente i 10 sekunder. Dette trin nulstiller strømforsyningen.

3. Sæt konsollens strømkabel i igen.
  4. Tryk på Xbox-knappen  på konsollen for at tænde din Xbox One.