Del dit faktiske navn på Xbox One

Med indstillingen Del mit faktiske navn kan du lade personer på din venneliste se dit faktiske navn og give dem mulighed for at dele dit faktiske navn med deres venner. På denne måde bliver det nemmere at finde personer, du allerede kender, på Xbox Live.

Sådan kan du slå indstillingen "Del mit faktiske navn" til

Det er nemt at slå indstillingen Del mit faktiske navn til og vælge, hvilke venner der skal kunne se dit faktiske navn. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
Xbox Guide vises på siden Start på Xbox One.
  1. Vælg Indstillinger.
Ikonet Indstillinger er valgt i guiden, og indstillingspanelet vises. Her kan du få adgang til Alle indstillinger, og du kan slå Kinect-mikrofonen til eller fra og slukke eller genstarte konsollen.
  1. Vælg Alle indstillinger.
Indstillingspanelet vises over startskærmen på Xbox. Ikonet
  1. Vælg Privatlivs- og onlinesikkerhed.
Kategorien
  1. Vælg Vis detaljer og tilpas.
Knappen
  1. Rul til højre, indtil du ser Del mit faktiske navn.
Skærmen
  1. Vælg den aktuelle indstilling for at udvide alle indstillingerne, og vælg så, hvem du vil dele dit faktiske navn med. Alle konti er som standard sat til Bloker.
Indstillingen
  1. Du kan også vælge at dele dit faktiske navn med dine venners venner. Det giver andre mulighed for at finde dig, selvom de ikke kender dit gamertag.

Sådan kan du slå indstillingen "Del mit faktiske navn" fra

Du kan når som helst slå indstillingen Del mit faktiske navn fra ved at følge fremgangsmåden i forrige afsnit og vælge Bloker på Trin 7.

Indstillingen "Del mit faktiske navn med venner af venner"

Indstillingen Del mit faktiske navn med venner af venner giver dig mulighed for at finde venner, som du måske ikke vidste var på Xbox Live. Den giver også dine venner mulighed for at finde dig via en fælles ven.

Sådan finder du venner via dine venner:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Venner og klubber.
  2. Vælg en vens gamertag, og vælg derefter Se profil.
  3. Rul til højre for at se, hvem din ven følger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis der er en bestemt person på min venneliste, som jeg ikke deler mit faktiske navn med, men min ven gør det, kan denne person så se mit faktiske navn via min vens venner?

Nej. Dit faktiske navn er skjult for denne person, uanset om din ven deler faktiske navne med denne person. Dine præferencer har forrang.

Hvordan kan jeg vide, om en person kan se mit faktiske navn?

Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Venner og klubber.
  2. Vælg denne persons gamertag.
  3. Vælg Relation. Se efter knappen Kan de se mit navn? under Rapportér eller bloker.

Den viser, om personen kan se dit faktiske navn, og hvilken ven der deler dit navn. Hvis du vil ændre tilladelsen til at dele dit faktiske navn for denne person, kan du gøre det her.

Kan jeg vælge, at en bestemt person ikke må se mit faktiske navn, selvom personen ikke findes på min venneliste?

Ja. Hvis du vil blokere en bestemt person, så han eller hun ikke kan se dit faktiske navn, skal du føje denne person til din blokeringsliste ved at vælge blokere under Rapportér eller bloker på personens gamerkort. Se Bloker eller slå lyden fra for andre spillere på Xbox Live.

Kan andre personer se mit barns faktiske navn?

Nej. Mindre børn kan ikke dele deres faktiske navne. En teenager kan dele sit faktiske navn, men kun hvis en voksen i familien slår delingsindstillingen til på teenagerens konto.

Hvordan kan jeg redigere visningen af mit faktiske navn?

Du kan redigere indstillingerne for, hvordan dit navn vises, på account.microsoft.com. Vælg Dine oplysninger og Rediger navn, og opdater derefter det navn, som andre skal kunne se.