Fjern dig selv fra en familie

Oversigt

Hvis du er over 18 år (20 år i Sydkorea og Japan), kan du fjerne dig selv fra din familie, hvis du har adgang til en enhed, der har forbindelse til internettet og kører Windows 10. Hvis du er den eneste voksne i en familie, der omfatter børn, skal du først fjerne børnene fra familien.

På Xbox One-konsollen kan enhver anden voksen i familien fjerne dig. Hvis en anden voksen i familien skal fjerne dig, skal dette familiemedlem følge instruktionerne i Fjern et familiemedlem fra din familie.

Bemærk! Børnene skal føjes til en anden familie, hvis de fortsat skal kunne bruge Xbox Live-tjenesten.

Fjern dig selv fra din familie

Sådan gør du:

1. Log på din familie på din Microsoft-konto.
  2. Vælg Fjern til højre for Voksne.
Websiden
  1. Markér din konto, og vælg Fjern.
Skærmen

Når denne skærm vises, betyder det, at du ikke længere er med i en familie.

Fanen Familie på Microsoft-kontoens websted.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fjern dig selv fra en familie", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?