Sådan gendanner du din Xbox One-konsols fabriksindstillinger med et USB-stik

Bemærk! Hvis konsollen har et problem, der kræver, at du gendanner fabriksindstillingerne, men du kan ikke få adgang til hubben Indstillinger på din Xbox One-konsol, skal du bruge denne proces.

Advarsel! Når du bruger denne metode til at gendanne din konsols fabriksindstillinger, slettes alle konti, apps, spil, gemte spil og indstillinger. Alt, der ikke er synkroniseret med Xbox Live, går tabt. Din konsol synkroniseres automatisk med Xbox Live, når den er tilsluttet denne tjeneste.

For at bruge USB-stikket til at gendanne din konsols fabriksindstillinger skal du bruge:

• En Windows-baseret pc med en internetforbindelse og en USB-port.
  • Et USB-flashdrev med mindst 4 GB ledig plads, der er formateret som NTFS.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du formaterer et USB-flashdrev til NTFS på en pc, i Sådan formaterer du et flashdrev til NTFS på Windows.

Nyttigt tip! De fleste USB-flashdrev er formateret som FAT32 og skal derfor formateres til NTFS. Bemærk, at alle filer på drevet bliver slettet, når du formaterer et USB-flashdrev.

Emner

Trin 1: På computeren

1. Sæt USB-flashdrevet i USB-porten på computeren.
  2. Klik på følgende link for at downloade nulstillingsfilen til din computer. Denne komprimerede fil indeholder de filer, du skal bruge til at gendanne din Xbox One-konsols fabriksindstillinger:

Gendan fabriksindstillingerne

3. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
  4. For at udpakke den komprimerede fil skal du højreklikke på filen og derefter vælge Udpak alle fra pop op-menuen.
  5. Kopiér filen $SystemUpdate fra .zip-filen til dit USB-stik.
    Bemærk! Filerne skal kopieres til rodmappen, og der må ikke være andre filer på USB'en.
  6. Fjern USB-stikket fra computeren.

Trin 2: På din Xbox One-konsol

1. Fjern netværkskablet, hvis du bruger en kabelforbindelse.
  2. Sluk for din konsol, og fjern netledningen for at sikre, at konsollen er helt slukket.
  3. Vent i 30 sekunder.
  4. Tilslut strømkablet igen.
  5. Sæt USB-stikket i en USB-port på din konsol.
  6. Tryk på og hold knapperne BIND (findes i venstre side af konsollen) og EJECT (findes på forsiden af konsollen) nede, og tryk derefter på Xbox-knappen på konsollen.
  7. Tryk på knapperne BIND og ÅBN/LUK i 10-15 sekunder.
  8. Lyt efter to "start"-toner med et par sekunders mellemrum.
    Bemærk! Hvis du ikke hører to starttoner efter 15 sekunder, betyder det, at det mislykkedes. Hvis du tilsvarende hører "slut"-toner, betyder det også, at det mislykkedes.
  9. Du kan slippe knapperne BIND og EJECT efter den anden starttone.
  10. Fjern USB-stikket, når konsollen er genstartet.
  11. Når konsollen er genstartet, vises den digitale konfiguration, der guider dig gennem nulstillingen af din konsol. Du kan få yderligere hjælp i Konfigurer din Xbox One-konsol.

Bemærk! Det kan tage flere minutter for konsollen at genstarte. Hvis du bruger en kabelforbindelse, skal du slutte netværkskablet til konsollen igen. Hvis konsollen aldrig har haft forbindelse til internettet, skal du oprette forbindelse mindst én gang under systemopsætningen.

Om knapper og bip

Ved at trykke på knapperne BIND og ÅBN/LUK samtidig, tvinges konsollen til at søge efter opdateringen til USB-drevet, da konsollen ikke vil søge efter et USB-drev, medmindre den har brug for det. Det hjælper med til at mindske konsollens starttid for alle starter, når dette trin ikke er nødvendigt.

Den første starttone lyder ca. 10 sekunder efter, du har tændt for konsollen. Det angiver, at der er fundet en USB-opdatering. Den anden starttone angiver, at opdateringen er kopieret og installeret. Dette er vigtigt, da det bekræfter, at du har igangsat processen.