Billedet på Xbox One hakker

Oversigt

Når du tilslutter din Xbox One-konsol til et TV eller en computerskærm, anvender konsollen som standard de billedindstillinger, der er baseret på TV'ets eller computerskærmens indstillinger. I nogle tilfælde kan du ændre disse indstillinger for at forbedre billedkvaliteten.

Løsninger

Billedet hakker eller opdateres langsomt

Hvis billedet på dit TV eller din computerskærm helt tydeligt opdateres langsomt, kan det skyldes, at TV'et eller skærmen er fastlåst på en lav opdateringshastighed. Hvis det sker, skal du genstarte din Xbox One-konsol. Sådan gør du:

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
    Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen  på konsollen og holde den i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen  på konsollen igen.

Tjek også, at dit TV ikke behandler billedet yderligere. Denne funktion kaldes ofte for dynamisk kontrast, billedforbedring eller CMR (Clear Motion Rate) på dit TV. Du kan få hjælp til at optimere indstillingerne for dit TV ved at køre værktøjet til HDTV-kalibrering.

Sådan kører du værktøjet til HDTV-kalibrering:

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen  på controlleren for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Billede og lyd.
Kategorien Billede og lyd er valgt i menuen Indstillinger. Der er indstillinger for videooutput, lydstyrke og lydoutput.
  1. Vælg Video-output.
Indstillingen Videooutput er fremhævet på skærmen Billede og lyd.
  1. Vælg Kalibrer HDTV.
Indstillingerne for billed- og lydgengivelse er angivet på skærmen med indstillinger for videooutput. Indstillingen
  1. Følg trinnene for at udføre kalibreringen.
Skærmen

Fejlfinding ved billedproblemer, når du anvender en AV-modtager

Hvis din Xbox One-konsol er tilsluttet en AV-modtager, der er tilsluttet TV'et, og billedet er langsomt eller hakker, skal du udføre disse fejlfindingstrin:

1. Tænd dine enheder i følgende rækkefølge, og vent på, at hver enhed er helt tændt, inden du starter den næste enhed:
    1. Tænd først TV'et.
    2. Når TV'et viser et billede, skal du tænde AV-modtageren.
    3. Tænd din Xbox One-konsol.
  2. Brug Input-knappen på tv'ets fjernbetjening (eller knapperne på dit tv) til at skifte inputkilden for AV-modtageren til en anden kilde end konsollen, og skift derefter tilbage igen (skift f.eks. fra HDMI1 til HDMI2 og derefter tilbage til HDMI1).
  3. Genstart AV-modtageren.
  4. Indstil TV-forbindelse til HDMI:
    1. Dobbelttryk på Xbox-knappen  på controlleren for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Billede og lyd.
    5. Vælg Videooutput.
    6. Vælg TV-forbindelse.
    7. Vælg HDMI.