Xbox One-systemindstillinger

Oversigt

På denne side beskrives systemindstillingerne på din Xbox One-konsol. Hvis du vil have adgang til systemindstillingerne, skal du gå til venstre på startskærmen for at åbne Xbox Guide, vælge Indstillinger og derefter vælge Alle indstillinger.

Systemindstillinger

Med systemindstillingerne kan du få mere at vide om og styre nogle af din konsols kernefunktioner.

Konsoloplysninger og opdateringer

Her kan du finde oplysninger, som du skal bruge til at registrere og fejlfinde din konsol, herunder serienummer, konsol-id, OS-version, Xbox Live-enheds-id, oplysninger om ophavsret og andet.

Navn

Denne knap giver dig mulighed for at angive enhedens navn. Det bruges til at identificere konsollen, når der er flere Xbox One-konsoller på samme netværk.

Opdateringsoplysninger

I dette område kan du se, hvornår din konsol sidst har søgt efter en opdatering, og hvordan den seneste opdatering blev installeret.

Gendan fabrikkens standardindstillinger

Denne indstilling sletter alle konti, apps, spil, gemte spil (som ikke er blevet synkroniseret med skyen) og indstillinger og genstarter derefter konsollen.

Vigtigt! Denne indstilling bør kun bruges sjældent, og den må ikke benyttes som et fejlfindingstrin.

Sprog og placering

Med indstillingerne under Sprog og placering kan du ændre det sprog, der benyttes til at vise oplysninger på konsollen. Hvis du flytter til en anden tidszone eller region, skal du opdatere dine konsolindstillinger her.

Sprog

Denne indstilling styrer sproget på din konsols skærm. Nogle spil og apps registrerer denne indstilling og justerer sproget på skærmen i overensstemmelse med det valgte sprog.

Placering

Denne indstilling styrer din konsols region, herunder den region der gælder for indholdet i Xbox Store.

Talt sprog

Indstillingen Talt sprog angiver, hvilket sprog der skal bruges til stemmekommandoer.

Tid

Her kan du angive tidszonen for din konsol.

Tidszone

Denne indstilling viser, hvilken tidszone der i øjeblikket er valgt på konsollen.

Tilpas automatisk til sommertid

Du kan vælge, at konsollen skal skifte automatisk til sommer/vintertid.

Systemtid

Der er ikke adgang til systemtidsindstillingerne (vises "gråtonet"), når du har forbindelse til Xbox Live. I det tidsrum bruger din konsol "net time", som hentes automatisk fra tidsserverne online. De to tidsindstillinger, du kan ændre, når du ikke har forbindelse til Xbox Live, er Tid og Dato.

Lager

Ryd lokalt gemte spil

Denne slette alle gemte spil på konsollen. Det kan du få brug for at gøre, hvis et spil ikke kan startes, fordi der er en fejl i det gemte spil.

Ryd lokalt Xbox 360-lager

Denne sletter gemte Xbox 360-spil og din profil fra konsollen. Det kan du få brug for at gøre, hvis et spil ikke kan startes pga. en fejl i det gemte spil.

Bemærk! Du skal downloade din Xbox 360-profil igen, efter du har gjort dette.

Internt/eksternt lager

Felterne til højre repræsenterer de lagerenheder, der er knyttet til din konsol. Markér en enhed, og tryk derefter på A  for at se en menu med indstillinger.