Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer

Konsollen kan ikke opdateres Hvis du har problemer med at installere en systemopdatering på din konsol, skal du se Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering.

Nedenstående liste viser dig det aktuelle versionsnummer af Xbox One-operativsystemet, og hvilke funktioner der blev tilføjet eller opdateret med systemopdateringer fra midt i 2015 til nu.

Sådan får du vist versionen af Xbox One-konsollens operativsystem:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg System.
  5. Vælg Konsoloplysninger og opdateringer.
  6. Din operativsystemversion vises til højre i tredje række fra toppen.

Bemærk! Hvis du er i gang med en systemopdatering og skal finde versionen af din konsols operativsystem, skal du trække samtidig i både venstre og højre udløser og venstre og højre kantknap på controlleren. Operativsystemversionen vises som Build og er anden linje fra oven.

OS-version: 10.0.14393.2152 (rs1_xbox_rel_1610 161208-1218) fre

Frigivelsesdato

14-12-2016

Ydelse og generelle forbedringer

Ydeevne ved download

• Vi har foretaget forbedringer af downloadprocessen, så systemet bedre kan håndtere midlertidige afbrydelser af forbindelsen, når der downloades spil og apps baggrunden.

Blue-ray-app

Xbox er den første spilkonsol med Dolby Atmos, og spiludviklerne er begejstrede for de nye muligheder for at gøre deres spil endnu mere underholdende og medrivende. Atmos-understøttelse i Blu-ray-appen på Xbox har været tilgængeligt som Preview-version og frigives nu generelt. Vi er meget spændte på at kunne tilbyde understøttelse af Atmos i spil på Xbox One og Windows 10.

Trådløs controller

• Firmwareopdatering for at forbedre ydeevnen.

Baggrundsmusik

• Forbedringer af den generelle ydeevne for større pålidelighed og en ensartet oplevelse mellem forskellige apps til streaming af musik.

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

Tidligere systemopdateringer

OS-version: 10.0.14393.2123 (rs1_xbox_rel_1610 161105-1400) fre

Frigivelsesdato

10-11-2016

Ydelse og generelle forbedringer

Ydeevne ved download

Vi har gennemført flere optimeringer til download af spil og apps på Xbox One:

• Kunder med hurtige forbindelser (mere end 100 Mbps) skulle nu opleve 80 % hurtigere downloadhastigheder.
  • Kunder med langsommere forbindelser end 100 Mbps skulle nu opleve en mere ens ydeevne, som er op til 40 % hurtigere end før.
  • Vi har foretaget yderligere forbedringer af download i baggrunden, så det bedre kan håndtere midlertidige afbrydelser af forbindelsen.

Downloadhastigheden vil blive påvirket af netværksforbindelsen mellem hjemmet og internetudbyderen. Downloadhastigheden vil også blive påvirket, når der kører på spil på konsollen, da systemressourcer prioriteres højere for spil end for download i baggrunden. Du kan finde flere oplysninger i Løs problemer med langsom download af spil eller app på Xbox One.

Klubber

De nye klubber er onlinemødesteder, hvor du kan spille og mødes med andre. Bliv medlem af de klubber, der interesserer dig, eller opret en ny klub (din klub, dine regler).

Kikker efter gruppe

Mangler du nogen at spille med? Åbn guiden, og se under Grupper for at komme i gang med Kikker efter gruppe. Find eller opret dine egne "annoncer" for at finde andre spillere, der gerne vil spille det samme som dig. Spil nu, eller forslå en senere dato og et klokkeslæt.

Gennemførelser

Et af de helt store ønsker på Xbox Feedback er, at vi igen viser, hvor sjældne gennemførelser er på Xbox Live. Nu kan du se, hvor mange andre der har nået gennemførelserne.

Gamerscore-førertavle

Gamerscore-førertavlen er nu en månedskonkurrence med dine venner, som nulstilles hver måned. I kan konkurrere helt op til månedens udløb for at se, hvem der vandt den foregående måned.

Meddelelser

Nu kan du sende meddelelser til flere personer i den samme samtale.

Tastatur på skærmen

Tastaturet på skærmen understøtter nu forudsigelse af tekst, og nu kan du også bruge emojis.

Ydeevne

Vi har arbejdet en del på at gøre din Xbox hurtigere. Fra navigation og åbning af apps til downloadtider og Cortanas reaktionshastighed – hele oplevelsen er blevet mere glidende og hurtigere.

OS-version: 10.0.14393.1065 (rs1_xbox_rel_1608 160927-1900) fre

Frigivelsesdato

4-10-2016

Ydelse og generelle forbedringer

HDR

• Har løst et problem, som kunne medføre, at noget HDR-indhold var for lyst eller sløret, når det blev vist på et TV via en Xbox One S-konsol.

Game DVR

• Har løst et problem med lysstyrken i videoer og på skærmbilleder, der blev optaget, når TV'et var i HDR-tilstand.

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

OS-version: 10.0.14393.1062 (rs1_xbox_rel_1608 160916-1900) fre

Frigivelsesdato

23. september 2016

Ydelse og generelle forbedringer

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

OS-version: 10.0.14393.1058 (rs1_xbox_rel_1608 160909-1900) fre

Frigivelsesdato

15-9-2016

Ydelse og generelle forbedringer

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

OS-version: 10.0.14393.1045 (rs1_xbox_rel_1608 160826-1142) fre

Frigivelsesdato

31-8-2016

Ydelse og generelle forbedringer

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

OS-version: 10.0.14393.1040 (rs1_xbox_rel_1608.160816-1851) fre

Frigivelsesdato

19-8-2016

Nye eller opdaterede funktioner

Startmelodi

• Nu kan du ændre, hvornår startmelodien afspilles! Der er tre nye indstillinger under Indstillinger > Strømstyring og opstart > Strømstyring og opstart.
    • Slået til (startmelodien afspilles, hver gang konsollen tændes).
    • Kun med tænd/sluk-knappen eller tale (startmelodien afspilles, når konsollen tændes ved hjælp af tænd/sluk-knappen eller tale. Den afspilles ikke, når konsollen tændes med controlleren).
    • Slået fra (startmelodien afspilles aldrig).

Ydelse og generelle forbedringer

Xbox Universal Store

• Dette build indeholder flere rettelser til fejl i Store.
  • Løste et problem, hvor brugerne skulle klikke to gange på købsknappen.
  • Løste et problem, som nogle gange kunne medføre, at den resterende tid for tidsbaserede prøveperioder blev vist forkert.
  • Løste et problem, der nogle gange kunne medføre fejlen "Prøv igen senere", når indhold, der var købt for nylig, var i gang med at blive downloadet.
  • Løste et problem, som kunne medføre fejl under forsøg på at købe eller afspille indhold i Film og TV.

Logon

• Løste et problem, som forhindrede nogle brugere i at logge på.

Xbox Guide

• Forbedringer af hastighed og ydeevne.

Game DVR

• Du burde nu modtage en meddelelse om, at lageret er fyldt, når du forsøger at uploade en optagelse til Xbox Live, hvis lageret er fyldt.

Controller

• Løste et problem, som kunne medføre, at bestemte spil ikke kunne genkende controlleren, når spillet var startet.

Mine spil og apps

• Løste nogle problemer, som kunne medføre, at bestemte apps ikke kunne installeres.
  • Løste et problem, som nogle gange kunne medføre, at der blev vist en sort skærm, når appen Vejr blev åbnet.
  • Løste nogle problemer, som nogle gange kunne medføre, at Groove Musik gik ned.

Oversættelse

• Løste et problem, som nogle gange kunne medføre, at titlerne på universelle apps (Film og TV) ikke blev vist på det sprog, der var valgt på konsollen.

Diverse

• Generelle stabilitetsforbedringer for spil.

OS-version: 10.0.14393.1027 (rs1_xbox_rel_1608.160801-1743) fre

Frigivelsesdato

5-8-2016

Nye eller opdaterede funktioner

• Mindre fejlrettelser og forbedringer

OS-version: 10.0.14393.1018 (rs1_xbox_rel_1608.160725-1822) fre

Frigivelsesdato

30-7-2016

Nye eller opdaterede funktioner

Cortana er tilgængelig i USA og Storbritannien

• Tal til Cortana på din Xbox One med dine hovedtelefoner eller Kinect. Du skal bare sige "Hey Cortana" (Hej Cortana) eller starte Cortana-appen. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal sige, kan du prøve med "Hey Cortana, what can I say?" (Hej Cortana, hvad kan jeg sige?)
  • Hvis du bruger Kinect, kan du tænde din konsol ved at sige "Hey Cortana, Xbox on" (Hej Cortana, Xbox tænd).

Baggrundsmusik

• Musikapps kan nu spille musik i baggrunden. Hvis den app, du bruger, understøtter baggrundsmusik, skal du bare begynde at afspille noget musik. Du kan skifte til andre apps og spil, mens musikken afspilles.
  • Når musikken er startet: Du kan afspille, pause, springe et nummer over eller justere lydstyrken, uanset hvor du er. Dobbelttryk på Xbox-knappe for at åbne guiden, vælg Multitasking, og vælg derefter musikknapperne.
  • Appen skal understøtte baggrundsmusik. En opdateret Pandora-app i USA er den første app, der understøtter baggrundsmusik – og der kommer snart flere.

Mine spil og apps

• Dine ting er tættere på. Gå til højre fra Start, og vælg Mine spil og apps.
  • Der er nye sorteringsmuligheder i Mine spil og apps.
  • "Klar til at installere" har sit eget område, så du kan hurtigt finde de spil og apps, som du har købt, men ikke installeret.
  • Spil- og appopdateringer vises i deres eget område, når de er tilgængelige.
  • I køområdet kan du nu se, hvad der senest er blevet installeret, sammen med de elementer, der er i din kø.

Indstillinger for sprog og placering

• Du kan nu vælge din placering uafhængigt af systemsproget. Hvis du vil ændre dit sprog og din placering, skal du dobbelttrykke på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælge Indstillinger > Alle indstillinger og derefter vælge System > Sprog og placering.
  • Det er ikke alle sprog, der er tilgængelige for alle placeringer. Når du vælger et sprog, der ikke normalt er knyttet til din placering, vil det valgte sprog blive benyttet i det meste af systemet, men der kan blive brugt forskellige sprog i områder som Store eller i onlineindhold.

Mest populære pc-spil på Xbox Live

• De mest populære pc-spil har nu en spilhub på Xbox Live. Uanset om du er på pc, Xbox eller mobil, så kan du se, hvilke pc-spil dine venner spiller, dele gameklip og skærmbilleder fra pc-spil og sende beskeder til venner på Xbox Live. På Xbox One og Windows 10-pc'er kan du deltage i gruppechat med dine venner, uanset hvad de laver.

Ny Store

• Xbox Store og Windows Store er slået sammen, så du får en mere strømlinet shoppingoplevelse. Gå til højre fra Start til Store, og gennemse indholdet.
  • Der bliver nu opkrævet betaling for forudbestillinger tættere på spillets udgivelsesdato i stedet for på købstidspunktet.
  • Kunder i USA, Schweiz, Norge, Italien, Tyskland og Finland kan nu betale for køb via deres mobilregning. Kunder i Kina kan nu bruge China Union Pay.

Find Facebook-venner

• Find venner fra Facebook ved at knytte din Facebook-konto til din Xbox Live-konto. Gå til fanen Venner i guiden, og vælg derefter Venner > Forslag. Vælg Find Facebook-venner, og følg instruktionerne. Dine Facebook-venner, som har gjort det samme, begynder at blive vist i dine forslag.

Styr automatisk deling

• Du kan nu vælge, at dine gennemførelser, skærmbilleder og gameklip skal deles automatisk i dit aktivitetsfeed. Hvis du vil ændre delingsindstillingerne, skal du gå til Indstillinger > Præferencer > Aktivitetsfeed.

Tidligere systemopdateringer