Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer

Konsollen kan ikke opdateres Hvis du har problemer med at installere en systemopdatering på din konsol, skal du se Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering.

Nedenstående liste viser dig det aktuelle versionsnummer af Xbox One-operativsystemet, og hvilke funktioner der blev tilføjet eller opdateret med systemopdateringer fra midt i 2015 til nu.

Sådan får du vist versionen af Xbox One-konsollens operativsystem:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger > Alle indstillinger.
  3. Vælg System > Konsoloplysninger.
  4. Din operativsystemversion findes i den anden række.

Bemærk! Hvis du er i gang med en systemopdatering og skal finde versionen af din konsols operativsystem, skal du trække samtidigt i både venstre og højre udløser og venstre og højre kantknap på controlleren. Operativsystemversionen vises som Build og er anden linje fra oven.

Version af operativsystemet: tbd

Frigivelsesdato

15-5-2017

Arena på Xbox Live

Vil du gerne teste dine spilfærdigheder? Med Arena på Xbox Live kan spillere konkurrere i onlineturneringer, der er skræddersyet til hvert enkelt niveau. I øjeblikket kan du spille i Killer Instinct- og World of Tanks-turneringer (vi er lige gået i gang – der vil være flere Arena-titler på vej). Du kan finde turneringer ved at installere spillene (de er gratis i Store), gå til gamehubben for Killer Instinct eller World of Tanks og derefter vælge fanen Turneringer.

Gruppeoverlejring

Se, hvem der chatter i din gruppe, mens du spiller. Tryk på knappen Xbox , gå til Grupper, og vælg Start en gruppe. Vælg Gruppeoverlejring for at aktivere den.

Skjul et spil eller en klub i dit feed

Er dit aktivitetsfeed lidt støjende? Du er velkommen til at skjule et spil eller en klub, du helst ikke vil se i det feed længere. Vælg et indlæg fra et spil eller en klub i dit aktivitetsfeed, og gå derefter op og vælg Indstillinger > Skjul alt fra dette spil (eller klub).

Tidligere systemopdateringer

OS-version: 10.0.15063.2022 (RS2_RELEASE_XBOX_1704.170501-1052)

Frigivelsesdato

05-05-2017

Ydelse og generelle forbedringer

Diverse

• Generelle stabilitets- og ydeevneforbedringer.

OS-version: 10.0.15063.2019 (RS2_RELEASE_XBOX_1704.170407-2038)

Frigivelsesdato

13-04-2017

Flere indstillinger for aktivitetsfeed

Er du ikke på, at du ønsker, at et bestemt indlæg vises i dit aktivitetsfeed? Skjul det. Vælg indlægget, og vælg derefter Indstillinger > Skjul. Eller måske ønsker du kun at se bestemte typer af indlæg. Gå til toppen af dit feed, og vælg filterknappen, og vælg derefter dine indstillinger.

Hvis der er et indlæg, du virkelig ønsker, at andre skal se, kan du fastgøre det til toppen af aktivitetsfeedet i din profil eller en klub. Vælg indlægget, og vælg derefter Indstillinger > Fastgør til klub. Du kan se dit indlæg fastgjort til toppen, indtil der er en, der frigør eller erstatter det.

Bliv ved med at bruge dine fortrukne Kikker efter gruppe-indlæg

Tryk på knappen Xbox , og gå til Grupper > Vis oversigt for at se Kikker efter gruppe-indlæg, du har oprettet eller udtrykt interesse for, og vælg derefter et indlæg for at bruge det igen.

Filtrer dine spil

I dine spil og apps skal du vælge, om du vil se alle spil, spil, der er lavet til Xbox One, eller blot dine Xbox 360-spil, der fungerer på Xbox One. Dette virker både på de spil, du selv har installeret, og alt på din liste over spil, der allerede er installeret.

Nye indstillinger for Oplæser og Forstørrelsesglas

Vælg en stemmetone og personlighed for Oplæser-oplæsninger, mens du bruger Xbox One. Når du får vist skærme med Forstørrelsesglas, kan den indzoomede del af din skærm nu følge navigationen af din controller, så du ikke behøver slå Forstørrelsesglas til og fra. Gennemse dine nye indstillinger under Indstillinger > Øget tilgængelighed.

Vis som offline direkte fra guiden

Få det til at se ud, som om du ikke er logget på Xbox Live: åbn guiden, gå til toppen, vælge dig selv, og vælg Vis som offline. Vælg indstilllingen igen for at blive vist som online. Fra samme sted kan du hoppe til din profil, dine medlemskaber og din kontostyring.

OS-version: 10.0.15063.1005 (RS2_RELEASE_XBOX_1703.170323-1228) fre

Frigivelsesdato

29-03-2017

Åbning af guiden
Få adgang til dine yndlingsting overalt med ét tryk på en knap. Xbox-knappen fører dig nu direkte til guiden, så du får hurtigere adgang til dine spil og apps. Gå til start ved blot at vælge Xbox-knappen og derefter vælge Start.

Mixer
Vi præsenterer Mixer-udsendelse, der er en nem og hurtig måde at udsende spillet på, så brugerne kan se dig spille i realtid hvor som helst. Mens du spiller et spil, skal du bare starte guiden og rulle ned til Mixer-udsendelse for at vise dine færdigheder.

Copilot
Nu kan du kæde to controllere sammen og bruge dem som én ved hjælp af Copilot.

Under Indstillinger skal du gå til Kinect og enheder > Enheder og tilbehør. Vælg derefter Enhedsoplysninger > Slå Copilot til, og vælg andenpilotens controller. Begge controllere kan nu styre spillet sammen.

Sporing af gennemførelser
Den nye sporingsfunktion til gennemførelser gør det mulig at holde øje med dine foretrukne gennemførelser og spille på samme tid. Flyt den rundt på skærmen efter behag – du bestemmer. Du også styrer det antal gennemførelser, der vises, og niveauet af gennemsigtighed – giv det en fremtrædende placering, eller lad det tone ind i baggrunden.

Tryk på Xbox-knappen , og gå til Gennemførelser for at slå sporingen til.

Cortana
Du kan nu angive påmindelser på Xbox One, så du ikke går glip af nogen spilmuligheder. Påmindelser vises, uanset hvor du kan bruge Cortana – pc, telefon eller Xbox.
Cortana understøtter også flere gruppekontrolelementer. Sig "Hey Cortana, invite party to game" for at tilføje gruppedeltagere uden at skulle afbryde spillet.

Game DVR
Vi har gjort det nemmere at lave gameklip: tryk blot på Xbox-knappen . Derfra tager din controllers Y-knap et skærmbillede, X-knappen gemmer de seneste 30 sekunder, og Vis-knappen viser de Game DVR-indstillinger, du kender og holder af. Det gælder lige fra at starte en optagelse til at gemme de seneste 5 minutters spil.

Grænser for skærmtid
Grænser for skærmtid giver dig mulighed for at begrænse antallet af timer og tidspunkter på dagen, dit barn kan spille. Du aktiverer indstillingen ved at logge på account.microsoft.com/family og klikke på Skærmtid for en hvilken som helst børnekonto. Angiv derefter Xbox Skærmtid til Til, og indstil dit barns grænser pr. dag. Når din konsol er blevet opdateret, vil den begynde at håndhæve disse grænser.