Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer i 2013

Konsollen kan ikke opdateres Hvis du har problemer med at installere en systemopdatering på din konsol, skal du se Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering.

På listen nedenfor kan du se det aktuelle versionsnummer af Xbox One-operativsystemet, og hvilke funktioner der blev tilføjet eller opdateret i forbindelse med systemopdateringerne i 2013.

Sådan får du vist versionen af Xbox One-konsollens operativsystem:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg System.
  5. Vælg Konsoloplysninger og opdateringer.
  6. Din operativsystemversion vises til højre i tredje række fra toppen.

Bemærk! Hvis du er i gang med en systemopdatering og skal finde versionen af din konsols operativsystem, skal du trække samtidig i både venstre og højre udløser og venstre og højre kantknap på controlleren. Operativsystemversionen vises som Build og er anden linje fra oven.

Systemopdateringer i 2013

OS-version: 6.2.10217.0 (xb_rel_launch.131205-2200)

Frigivelsesdato

10-12-2013

Stabilitets- og ydeevneopdatering

• Løser de SmartGlass-problemer, som visse brugere oplever, når de starter og afslutter standby.
  • Løser de multiplayerproblemer, som nogle brugere oplever, når de går med i et spil igen.
  • Løser problemer med inkonsistente notifikationer, som nogle brugere oplever.
  • Løser de problemer med dashboard-kvaliteten, som nogle brugere oplever.
  • Forbedringer af skaleringen over tid for tv-, systemopdaterings- og indholdsopdateringstjenester på Xbox One.
  • Opdateret trådløs netværksdriver, der løser de tilslutningsproblemer, som nogle brugere oplever.

OS-version: 6.2.10210.0 (xb_rel_launch 131118-1159)

Frigivelsesdato

22-11-2013

Opdatering på lanceringsdag

Dette er den første opdatering til systemet og inkluderer hele operativsystemet.

OS-version: 6.2.9781.0 (xb_rel_flash1307.130829-1800)

Producent

Dette er det operativsystem, som er installeret fra fabrikken.

Andre systemopdateringer