Xbox One-operativsystemet – versioner og systemopdateringer i 2014

Konsollen kan ikke opdateres Hvis du har problemer med at installere en systemopdatering på din konsol, skal du se Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering.

På listen nedenfor kan du se det aktuelle versionsnummer af Xbox One-operativsystemet, og hvilke funktioner der blev tilføjet eller opdateret i forbindelse med systemopdateringerne i 2014.

Sådan får du vist versionen af Xbox One-konsollens operativsystem:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg System.
  5. Vælg Konsoloplysninger og opdateringer.
  6. Din operativsystemversion vises til højre i tredje række fra toppen.

Bemærk! Hvis du er i gang med en systemopdatering og skal finde versionen af din konsols operativsystem, skal du trække samtidig i både venstre og højre udløser og venstre og højre kantknap på controlleren. Operativsystemversionen vises som Build og er anden linje fra oven.

Systemopdateringer i 2014

OS-version: 6.2.11797.0 (xb_rel_1411.141124-1759) fre

Frigivelsesdato

01-12-2014

Nye eller opdaterede funktioner

Trådløs udsendelse

• Opdaterede krav vedrørende trådløs udsendelse for konsoller i Europa.

Gruppechat

• Forbedringer af gruppechat for 2 spillere.
  • Forbedringer af lydkvalitet.

OS-version: 6.2.11785.0 (xb_rel_1411.141104-1838) fre

Frigivelsesdato

07-11-2014

Nye eller opdaterede funktioner

Brugerdefinerede baggrunde

• Hver konto på din Xbox One kan have en brugerdefineret baggrund.
  • Vælg en brugerdefineret farve som et tema eller gennemførelsesgrafik som dit baggrundsbillede, så disse vises på enhver Xbox One, som du logger på med din konto.
  • Brug appen Media Player til at vælge et JPG- eller PNG-billede fra et tilsluttet USB-drev eller en medieserver, der understøtter DLNA. Når du ser et billede/fotografi i fuld skærm, skal du trykke på Menu-knappen og vælge "Sæt som baggrund". Dit brugerdefinerede billede gemmes lokalt på den pågældende Xbox One-konsol.

Gamerprofil

• Del din placering og biografi som en del af din profil.
  • Vælg et sæt elementer til dit udstillingsvindue, som vises, når andre spillere ser din profil på en Xbox One-konsol.
  • Brug Xbox One SmartGlass eller en Xbox One-konsol for at tilføje eller fjerne op til seks gameklip eller gennemførelser, som vises i et karruselformat.
  • Brug Xbox One SmartGlass til at gennemse andres profiler, og se deres udstillingsvindue.

Skriv et tweet om dine foretrukne gameklip

• Del dine bedste gameklip fra Xbox One-spil med dine følgere på Twitter.

Opdateringer til live tv

• Se, hvad der trender på live tv
      • Brugere i USA, Canada og Storbritannien kan bruge fanen "Trending" i OneGuide, som viser de 20 mest sete tv-programmer. Listen er filtreret, så den viser de programmer, der aktuelt er tilgængelige baseret på dine OneGuide-indstillinger.
      • Live tv på Xbox-trendinglisten opdateres hvert minut, så du nemt kan finde programmer, der er populære blandt andre seere.
    • Tending i tv på Twitter
      • Brugere i USA kan se, hvilket direkte tv der er populært baseret på det højeste antal tweets.
      • Fanen Trending i OneGuide opdateres med direkte tv på Twitter først og dernæst med direkte tv på Xbox.
    • Tweets i MiniGuide
      • Brugere i USA kan se aktuelle tweets for direkte tv-programmer i realtid og hurtigt finde det relevante Twitter-#hashtag for at deltage i samtalen.
    • Seneste og favoritter i MiniGuide
      • MiniGuide er blevet opdateret, så den indeholder dine yndlings-tv-kanaler i et kombineret område med Seneste og Favoritter
      • MiniGuide kan nu aktiveres med stemmen ved at sige "Xbox vælg – MiniGuide", mens du ser tv.
        Bemærk! Xbox One-talekommandoer er ikke tilgængelige i alle områder. Hvis du vil se, om du kan bruge stemmekommandoer i dit land eller område, skal du se Tilgængelige Xbox One-funktioner. I diagrammet på siden skal du se efter funktionen Premium/Natural Voice (herunder "Xbox tænd") for at se, om den er tilgængelig i dit land/område.

Opdateringer til Internet Explorer (IE)

• På adresselinjen i Internet Explorer kan du nemt gå fra fuld skærm til sidestillet tilstand i Internet Explorer.
    • I Internet Explorer vises der et tal, når der tilføjes nyt på de udvalgte websteder.
    • De websteder, der lige er blevet tilføjet, har et badge (angivet med en stjerne (*) i øverste højre hjørne), indtil du åbner dem, eller indtil der er gået syv dage, fra webstedet blev tilføjet på listen over udvalgte websteder.

Forbedringer i Xbox One Store

• Store-siderne på Xbox One er blevet forbedret, så du hurtigere kan bladre i dem og finde indhold.
    • Navigationsknapperne er flyttet til venstre side, så du nemmere kan finde dem.
    • Du kan hurtigt finde udvidelser til spil og udføre specifikke søgninger, og anbefalinger fremhæves bedre.
    • Store-kategorierne er blevet standardiseret, så du kan se de mest populære elementer for hver søgning.

Genstart nu

• Du kan nu genstarte konsollen ved at bruge knappen Genstart nu under Indstillinger på dashboardet. Vælg Indstillinger, Strømstyring og opstart og den nye Genstart nu-knap for at slukke og genstarte din Xbox One-konsol i de tilfælde, hvor du skal opdatere din IP-adresse eller følge trin til fejlfinding, som du finder på support.xbox.com.

Opdateringer til SmartGlass

• I SmartGlass kan du se en liste over de af dine venner, der har spillet et bestemt spil via Xbox One SmartGlass.
    • Hvis du har et Xbox Live Gold-medlemskab, kan du gennemse "Gratis spil med Gold" og særlige tilbud for Gold-medlemmer. Og du kan downloade indholdet til din Xbox One-konsol fra din mobilenhed.
    • Den nye sektion for apps er designet til at gøre det nemmere at finde og downloade apps til din Xbox One.
    • Med det nye filter Kommer snart til spil og udvidelser kan du nemt se kommende udgivelser til Xbox One sorteret efter den forventede frigivelsesdato.

Flere oplysninger

Xbox Wire

OS-version: 6.2.11653.0 (xb_rel_1410.141009-1648) fre

Frigivelsesdato

15-10-2014

Nye eller opdaterede funktioner

Sidestil-opdateringer

• Sidestil-centeret er opdateret og giver hurtig adgang til:
    • Venner
    • Meddelelser
    • Game DVR
    • Ur
    • Batteriindikator
  • Når du dobbelttrykker på Xbox-knappen, vises der en menu, hvor du kan åbne en ny app i sidestillet tilstand, lukke den app, der er sidestillet, eller skifte fokus mellem dit spil og din kørende sidestillede app.
  • To apps er blevet optimeret til Sidestil-tilstand:
  • App til at sidestille venner – Få adgang til dine venneliste uden at forlade spillet. Tjek hurtigt din venneliste for at se, hvem der er online lige nu, og send f.eks. meddelelser, invitationer eller deltag.
  • App til at sidestille meddelelser – Du vil kunne åbne, læse og svare på meddelelser i sidestillet tilstand, og meddelelser vil nu blive vist i en trådbaseret visning.

Gennemførelser-app

• Appen er opdateret, så du nu kan dele dine gennemførelser sammen med tekster.
  • Se en liste over venner, der har klaret specifikke gennemførelser.
  • Landingssiden i appen til sidestilling af gennemførelser er blevet opdateret og viser gennemførelser, som er opnået i de senest spillede spil, når en bruger ikke aktivt spiller et spil.

Venner-sektionen

• Med den nye Venner-hub kan du hurtigt se, hvad der sker med dine venner.
    • Hold dig opdateret om, hvad dine venner laver lige nu.
    • Se de mest populære spil, som dine venner spiller.
    • Få vist gamerscore-leaderboard for at se, hvem der har forbedret deres gamerscore i løbet af de seneste 30 dage.

Nye SmartGlass-funktioner

• Se en liste over dine mest spillede spil på din profil.
  • Se en liste over dine venners mest populære spil i sektionen Venner i SmartGlass.
  • Universalfjernbetjening er tilføjet for 11 lande, der får tv-programoversigter i OneGuide. Disse brugere kan benytte deres mobilenhed til at styre deres Xbox, tv og/eller kabel-/satellitmodtager.

Opdatering af Media Player-appen

• DLNA-streaming understøttes nu. Med denne opdatering kan du nemt få adgang til og afspille musik og se diasshows med fotografier eller film, der er gemt på hjemmemedieservere og -enheder, som understøtter DLNA-serverprotokollerne.
  • MKV-filer understøttes nu.

Live TV MiniGuide

• For markeder, hvor OneGuide er tilgængelig, er der nu en ny MiniGuide nederst på skærmen, som viser oplysninger om, hvad der i øjeblikket kan ses på tv. Du kan gøre følgende:
    • Skift hurtigt kanal.
    • Se, hvad der er på andre kanaler.
    • Skift til den forrige kanal eller andre tidligere viste kanaler.
      Alt sammen, mens du ser et tv-program eller en tv-serie.
  • Du kan også starte MiniGuide med en talekommando ved at sige "Xbox vælg – MiniGuide". Eller du kan bruge styrepinden på din controller.
    Bemærk! Xbox One-talekommandoer er ikke tilgængelige i alle områder. Hvis du vil se, om du kan bruge talekommandoer i dit land eller område, skal du se Tilgængelighed af Xbox One-funktioner. I diagrammet på siden skal du se efter funktionen Premium/Natural Voice (herunder "Xbox tænd") for at se, om den er tilgængelig i dit land/område.

OneGuide i 11 nye lande

• Live-tv-programoversigter og tider bliver tilgængelige for kunder med Xbox One og SmartGlass i:
    • Belgien
    • Chile
    • Colombia
    • Danmark
    • Finland
    • Norge
    • Portugal
    • Polen
    • Sverige
    • Schweiz
    • Rusland

Internet-tv-apps

• Apps med live tv-kanaler kan nu inkludere deres tv-programmer i OneGuide.
  • Den første app til at understøtte denne funktion vil være Zattoo med en kommende indholdsopdatering af deres app. Zattoo-appen er tilgængelig i Tyskland, Schweiz, Spanien og Danmark.

Opsætning af live tv

• Denne funktion er forbedret. Den forsøger nu automatisk at registrere, hvilken set-top-boks der er sluttet til HDMI-In-porten på brugerens Xbox One.
  • Gør det muligt for brugerne at vælge "Gå til TV ved opstart" for deres Xbox One-konsoller.
  • For eksisterende brugere vises der en meddelelse en enkelt gang, næste gang funktionen bruges, med oplysninger om denne nye mulighed.

Opdateret Enheder og tilbehør-side

• For at få adgang til den nye side skal du gå til Indstillinger og vælge Enheder og tilbehør.
  • Vælg en enhed og:
    • Find – Du kan også nemmere finde (eller identificere) en controller ved at få den til at vibrere.
    • Tildel – Tildel tilbehør til bestemte brugere, tildel f.eks. et headset til en bestemt gamer.
    • Opdater – Du kan opdatere firmwaren for en individuel enhed.

Nulstilling af adgangskoder er blevet bedre

• Vi gør det nemmere og mere sikkert at nulstille din adgangskode og beskytte dine konti. Hvis du ikke allerede har konfigureret sikkerhedsoplysninger, vil vi fra omkring den 3. uge af oktober bede dig om at angive en alternativ mailadresse eller et mobilnummer, som kan bruges, hvis du skulle få brug for at nulstille din adgangskode.
  • Du skal kun gøre dette én gang pr. konto, og du skal ikke gøre det, hver gang du logger på.
  • Inden vi beder dig om det, kan du allerede nu selv tilføje dine sikkerhedsoplysninger på https://account.live.com/proofs/ og få flere oplysninger på

Flere oplysninger

Xbox Wire

OS-version: 6.2.11511.0 (xb_rel_1409.140829-1829) fre

Frigivelsesdato

02-09-2014

Nye eller opdaterede funktioner

Live tv

• Forbedret stabilitet

OS-version: 6.2.11507.0 (xb_rel_1409.140826-2037) fre

Frigivelsesdato

28-08-2014

Nye eller opdaterede funktioner

Grupper

• Grupper-appen er blevet organiseret på en ny måde!
  • Få vist aktiviteter fra alle i din gruppe, og få et bedre overblik over, hvem der spiller i samme spil som dig.
  • Få hurtig adgang til almindelige handlinger som at slå lyden fra, deltage og sende spilinvitationer.
  • Grupper har nu en gruppeleder. Denne person kan ændre indstillinger for, om andre skal inviteres til gruppen, og fjerne personer fra gruppen.

Media Player

• Med den nye app kan brugere afspille mediefiler fra en tilsluttet USB-enhed.
  • Xbox One understøtter flere filformater end Xbox 360, herunder en række nye filformater.

Start til tv

• Konfigurer din konsol til at starte direkte til tv, når den aktiveres fra standbytilstand.

SmartGlass-opdateringer

• Send statusmeddelelser fra aktivitetsfeedet, og tilføj kommentarer, og del elementer fra både aktivitetsfeedet og gameklip.
  • Der er føjet et personligt tilpasset aktivitetsfeed til din profil.
  • Der er kommet et nyt og opdateret layout i meddelelser, så visning af en hel samtale nu er muligt.
  • Mulighed for at optage gameklip direkte fra linjen Aktuel afspilning.
  • En ny side med Nyheder viser højdepunkter i hver udgivelse.

"Xbox tænd" på nye markeder

• Kinect-talekommandoen "Xbox tænd", der bruges til at tænde konsollen, understøttes for flere markeder. Nye lande:
    • Australien
    • Canada (fransk)
    • Italien
    • Spanien
    • Mexico

Slet i Game DVR

• Brugere kan vælge flere Game DVR-klip til sletning fra appen Upload.

Gem dine avatargamerbilleder

• Gem avatargamerbilleder på OneDrive.

Opdateringer af indstillinger

• Med det nye menupunkt Enheder og tilbehør i menuen Indstillinger kan Xbox One-ejere bedre administrere deres controllere og tilbehør.
  • Der kan nu logges på med det samme fra området Login, sikkerhed og adgangsnøgle.

Se forbrug af båndbredde

• Forbrug af båndbredde viser brugerne, hvor meget båndbredde deres Xbox One bruger i en bestemt periode.
  • Det kan være nyttigt for kunder, som ønsker at spore forbrug i forhold til båndbreddeloft angivet af en udbyder på visse markeder.
  • Denne nye funktion findes i netværksindstillingerne under fejlfinding.

Landeudvidelse

• Vigtige opdateringer, der kræves for at kunne lancere Xbox One i 29 nye lande.

Flere oplysninger

Xbox Wire

OS-version: 6.2.11393.0 (xb_rel_1408.140808-1753) fre

Frigivelsesdato

17-08-2014

Nye eller opdaterede funktioner

Opdatering til aktivitetsfeed

• Brugergrænsefladen bliver ændret til en enkelt kolonne i rullelisteform, som er længere og indeholder flere oplysninger.
  • Mulighed for at poste beskeder på dit feed og "synes godt om" og kommentere elementer på feedet.
  • Du kan dele klip fra spil og andet i feedet med venner enten offentligt (på dit aktivitetsfeed) eller privat (som en vedhæftet fil i en meddelelse).
  • Du får en besked, hvis nogen synes godt om, kommenterer eller deler dine elementer.
  • Hver enkelt bruger får et personligt feed på deres profil, så du kan se, hvad dine venner hver især har postet på deres aktivitetsfeed.
  • Med SmartGlass kan du se, hvad dine venner har delt i deres aktivitetsfeed, og du kan "synes godt om" specifikke posts (fremtidige SmartGlass-opdateringer vil indeholde yderligere support til aktivitetsfeedet).

Mobilkøb

• Med Xbox SmartGlass eller på Xbox.com kan du købe spil, udvidelser og andet indhold.
  • Hvis din hjemmekonsol er indstillet til at downloade opdateringer og køb automatisk ("Download automatisk opdateringer og køb"), begynder konsollen at downloade dit køb.

Notifikation om lavt batteriniveau

• Du vil få vist en ny notifikation, når din controllers batteriniveau er lavt.

Deaktiver notifikationer under video

• Mulighed for at slå forskellige notifikationstyper fra, så de ikke vises, når du afspiller en video.

Aktivér 3D Blu-ray

• En opdatering til Blu-ray-afspilleren, som gør det muligt at slå 3D Blu-ray-funktionalitet til på Xbox One.

Sidst set på venneliste

• Det fremgår nu af vennelisten, hvor lang tid en ven har været offline. F.eks. "Sidst set for 20 m. siden: Forza Motorsport 5".

OneGuide

• Til brugere, der har problemer med OneGuide-kanalen, er der en ny funktion, der kan bruges til at rapportere fejlen. Gå til Indstillinger, TV og OneGuide, Fejlfinding og Rapportér et problem med OneGuide.

Flere oplysninger

Xbox Wire

OS-version: 6.2.11274.0 (xb_rel_1407.140703-1704) fre

Frigivelsesdato

07-07-2014

Nye eller opdaterede funktioner

Sidestillet tilstand for gennemførelser

• En nemmere måde til at finde og få vist status for dine gennemførelser i realtid uden at forlade spillet.
  • "Søg efter hjælp til gennemførelser", hvis du kæmper med en bestemt gennemførelse. Så åbnes Internet Explorer, og du får vist relevante tip og strategiindhold baseret på den gennemførelse, du arbejder på.
Dobbelttryk for at starte Sidestil
  • Dobbelttryk på Xbox-knappen på din controller for at åbne Sidestil-centeret, hvor du kan starte gennemførelser eller andre apps, der kan bruges i sidestillet visning, uden at du behøver at forlade spillet.
  • Hvis du allerede har en sidestillet app, skal du dobbelttrykke hurtigt for at skifte mellem dit spil og den sidestillede app.
Vælg talt sprog
  • Nu kan Xbox One-ejere vælge, hvilket sprog de foretrækker at bruge, i indstillingerne, så funktionen til stemmekontrol forbedres. Denne indstilling skal vælges ud over den valgte indstilling af land/område i forbindelse med adgang til Xbox Store. F.eks. kan en person, der bor i USA, men som taler med australsk accent, vælge Engelsk (Australien) i indstillingerne for stemmekontrol, men stadig have USA angivet som land/område.
Fremtidige digitale pakker og opsamlingsdiske
  • Tilføj funktionaliteten til indholdsudbydere, så de kan oprette digitale pakker og tilbud om opsamlingsdiske i fremtiden.

Flere oplysninger

Xbox Wire

OS-version: 6.2.11064.0 (xb_rel_1406.140601-2110) fre

Frigivelsesdato

03-06-2014

Nye eller opdaterede funktioner

Eksternt lager understøttes nu

• Understøtter op til to eksterne harddiske på samme tid. Harddiske skal være:
    • USB 3.0 og
    • på 256 GB eller større.
  • Installer, download eller overfør spil og indhold til en bærbar harddisk, så du nemt kan flytte indhold mellem konsoller.
  • Administrer indhold mellem internt og eksternt lager.

Opdatering af "Venner" – deling af faktisk navn

• Du kan nu dele dit faktiske navn med:
    • Alle dine venner
    • En del af dine venner, som du vælger at dele med
    • Venners venner
    • Eller du kan vælge, at du ikke vil dele dit navn, så din virkelige identitet forbliver hemmelig.

Medlemsområde for Xbox Live Gold

• En ny hub, hvor du kan få adgang til nyt indhold, der kun er tilgængeligt for Gold-medlemmer, f.eks.:
    • Games with Gold
    • Deals with Gold
    • Særlige meddelelser og præsentationer for Xbox Live Gold-medlemmer.

Automatisk login på konto

• Angiv én konto pr. konsol, der automatisk skal logges på, når konsollen startes.

Opdateret visning af Store

• Store-visningen har fået et nyt design, der gør det nemmere at finde det indhold, du leder efter.

Opdateringer af tv og OneGuide

• Opdateret IR-kommando- og kontroldatabase, der øger antallet af enheder, som Xbox One kan styre.
  • Indstillingerne "TV og OneGuide" er opdateret. De optimerer strømstyringen og giver bedre muligheder for at styre enheder.
  • Premium-tv udvides til nye markeder:
    • Canada
    • Storbritannien
    • Frankrig
    • Tyskland
    • Spanien
    • Italien

Flere oplysninger

Xbox Wire

OS-version: 6.2.10951.0 (xb_rel_1405.140514-2300) fre

Frigivelsesdato

16-05-2014

Nye eller opdaterede funktioner

Lydmixer til apps med sidestilling og lydstyrkeknapper, når Kinect bruges med chat

• Under Indstillinger skal du vælge Billede og lyd. Vi har tilføjet to nye funktioner til at styre dine lydindstillinger.
  • Med den nye lydmixer kan du styre lydstyrken af to apps, når du bruger Sidestil, så du kan bestemme, hvilken app der skal være den højeste.
  • Med Chat-mixeren kan du styre lydstyrken, når du bruger Kinect til chat.

Vælg at forbedre talegenkendelse

• Du kan hjælpe os med at gøre stemme- og taleforbedringer til Kinect endnu bedre ved at deltage i indsamling af taledata.
  • Under Indstillinger skal du vælge Privatlivs- og onlinesikkerhed. Vælg Brugerdefineret i kolonnen Beskyttelse af personlige oplysninger, rul til højre, indtil du finder Dele stemmedata, og angiv denne til Tillad.

Få den næste systemopdatering, når du ønsker det

• Når en systemopdatering er tilgængelig, kan du vælge at opdatere din konsol nu.
  • Gå til Indstillinger, og vælg System. Hvis en opdatering er tilgængelig, kan du vælge knappen Systemopdatering.

Flere oplysninger

Xbox Wire

OS-version: 6.2.10812.0 (xb_rel_1404.140411-1830) fre

Frigivelsesdato

14-04-2014

Nye eller opdaterede funktioner

Forbedringer i systemopdatering

• Mulighed for, at konsollen kan genstarte og færdiggøre systemopdateringen, mens den er i Straks tændt-tilstand.
  • Brugerne kan nemt se, hvilke spil og apps der opdateres eller er blevet opdateret for nyligt.
  • Vælg fremtidige opdateringer efter behov, når de er tilgængelige, uden at du skal vente på, at konsollen gør det fra Straks tændt-tilstand. Funktionen er tilgængelig under systemindstillingerne.

Gemte spil og opdateringer til spil og apps

• En statuslinje for lagring af spil viser dig status for dine gemte spil.
  • Du kan nemt se, hvilke spil og apps der opdateres eller er blevet opdateret for nyligt.

Venneforbedringer

• Beskeder tilføjes, så du kan se, hvornår favoritter og venner logger på Xbox Live.
  • Venner, som er i multiplayerspil, kan identificeres på vennelisten.

Understøttelse af Blu-ray 50 Hz-videooutput til indhold, der er optaget ved 50 Hz

• Det vil løse problemer med videoafspilning, som visse Xbox Live-medlemmer i Europa oplever.

Forbedringer af Kinect-tale- og -bevægelsesgenkendelse

• Vi fortsætter med at finjustere Xbox One-kommandoernes kvalitet og pålidelighed.

Forbedret Game DVR-videokvalitet

• Gennem forbedringer i komprimeringsalgoritmen.

Opdateringer til Xbox One-enhedshåndtering

• Forbedrer muligheden for at styre tv'er, set-top-bokse og modtagere, som vores kunder har rapporteret problemer med.

Flere oplysninger

Xbox Wire

OS-version: 6.2.10698.0 (xb_rel_1403.140301-2200) fre

Frigivelsesdato

04-03-2014

Nye eller opdaterede funktioner

Forbedret multiplayer- og gruppechat

• Gruppechat på tværs af titler.
  • Gruppechat er aktiveret som standard.
  • Nemmere at invitere til multiplayerspil.
  • Nemmere at deltage i multiplayerspil.
  • Mulighed for at få vist, hvad personer i din gruppe laver.

Forbedret venneliste og profil

• Forbedret venneliste og hurtigere adgang.
  • Mulighed for at få vist de personer, du sidst har spillet med.
  • Se, hvornår dine venner udsender noget, herunder miniaturer med live-udsendelser i aktivitetsfeedet.
  • Få en vens profil hurtigere vha. forslag fra automatisk fuldførelse.
  • Kontekstafhængige appmenuhandlinger på vennelister og elementer i aktivitetsfeedet.
  • Flere multiplayerhandlinger (deltag og inviter) på brugerprofiler.
  • 54 nye prisvindende gamerbilleder.

Understøttelse af live-streaming med Twitch TV

• Udsend gameplay på Twitch TV via Xbox Live.
  • Start og afslut udsendelser med stemmen.

Følg dine sociale kontakter

• Se, hvem af dine favoritvenner der er online.
  • Få vist venner, som udsender gameplay.

Andre shell-forbedringer

• Få vist gameklip i Sidestil-tilstand.
  • Beskyt brugerindstillinger med adgangsnøgle.

Browserforbedringer

• Styr Bing og Google Maps med gestus og controller.
  • Hurtig søgning, når en term er markeret på en side.
  • Når du bruger Bing-søgning på konsollen, kan du overføre linket til Internet Explorer for at få vist yderligere resultater på internettet.

Nye enheder – driver- og firmwareopdateringer

• Firmwareopdateringer til Xbox One-controlleren, der understøtter Xbox One-stereoheadsetadapteren.
  • Understøttelse af Xbox-headset og tredjepartsheadset.
  • Driveropdateringer til Xbox One Media Fjernbetjening.

SmartGlass-forbedringer

• Få sendt notifikationer til din enhed ved Xbox Live-meddelelser.
  • Se hurtigt, hvad en ven foretager sig, herunder aktuelle og seneste aktiviteter.
  • Forbedret visning af din egen og dine venners spilstatus og jeres gameklip.
  • Mulighed for at lukke Sidestil fra SmartGlass.

Live tv

• 50 Hz-rettelse – brugere kan indstille Live TV-appen til at blive vist med 50 Hz for Full- eller Fill-tilstand.
  • Justeringer af lydstyrken – brugeren kan skræddersy antallet af trin i lydstyrken, når kommandoerne "lydstyrke op" eller "lydstyrke ned" bruges.
  • IR-blasting af strøm og lydstyrke på tv'er og AV-modtagere i alle regioner.
  • Konfigurationen af AV-modtagere omfatter modelnummeret til de fleste soundbar'er og AV-modtagere, når du konfigurerer tv.

Forbedret understøttelse af lydoutput

• SPDIF (optisk lydudgang) understøtter nu 5.1 Dolby Digital, hvilket gør det muligt for enheder, som f.eks. soundbar'er med kun optisk indgang, at modtage 5.1 Dolby Digital fra konsollen via en optisk forbindelse.
  • HDMI-output understøtter nu stereo ukomprimeret, 5.1 ukomprimeret, 7.1 ukomprimeret, 5.1 Dolby Digital eller 5.1 DTS (5.1 Dolby Digital – nyhed i marts).

Flere oplysninger

Xbox Wire

OS-version: 6.2.10542 (xb_rel_1402.140213-0115) fre

Frigivelsesdato

14-02-2014

Nye eller opdaterede funktioner

• Opdatering til Mine spil og apps, så du kan sortere spil- og applisterne og separere kølister til spil, apps og installationer.
  • Mulighed for at slette gemte spil- og appdata.
  • Forbedret installation og DLC-administration.
  • Tilføjelse af controllerens batteristrømindikator.
  • Forbedret brugergrænseflade, der giver nemmere adgang til venner, gennemførelser, meddelelser og gruppechat.
  • Game DVR-appen inkluderes i Xbox OneGuide som en appkanal.
  • Opdatering af startstatusindikatorer til systemopdatering.
  • Mere konsistent brugeroplevelse ved opdatering og installation.
  • Separer kølister til spil, apps og installationer.
  • Understøttelse af USB-tastatur.

Stabilitets- og ydeevneopdatering

• Forbedret NAT-registrering.
  • Forbedringer i netværksfejlfinding.
  • Forbedringer i Blu-ray-kvalitet.
  • Væsentlige ydeevne- og stabilitetsforbedringer.

Flere oplysninger

Xbox Wire

Andre systemopdateringer