Transskriber talebeskeder på Xbox One

Hvis du modtager en talebesked og har svært ved at høre den, kan du transskribere beskeden til tekst. Sådan gør du:

1. Vælg den talebesked, du vil transskribere, og tryk derefter på A-knappen på din Xbox One-controller.
  2. Vælg Vis transskription for at transskribere beskeden til tekst.

Det afhænger af beskedens længe, hvor længe det tager at transskribere.

Du kan finde flere oplysninger i Send talebeskeder eller sms'er på Xbox One.