Fejlfind lyd på din Xbox One-konsol

Hvis der ikke er nogen lyd, efter du har foretaget ændringer af dit hjemmeunderholdningssystem, redigeret skærm- og lydindstillingerne på din Xbox One eller konfigureret din konsol første gang, kan du prøve følgende løsninger:

Simple løsninger

• Tjek, at lyden på TV'et ikke er dæmpet, og den er på et rimeligt niveau.
  • Kontrollér, at dine eksterne eller indbyggede TV-højttalere er korrekt tilsluttet og tændt.

Tjek dine TV- og HDMI-forbindelser

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Billede og lyd.
  5. Vælg Videooutput.
  6. Vælg TV-forbindelse.
  7. Hvis TV-forbindelse er indstillet til "DVI", skal du bruge et optisk lydkabel til lyd. Hvis du bruger et HDMI-kabel, skal du indstille TV-forbindelse til "Automatisk registrering".
    Bemærk! Hvis skærmen bliver sort, når du har valgt HDMI eller DVI , og skærmen ikke nulstilles efter 30 sekunder, skal du se Løs problemet, hvis der vises et sort skærmbillede på dit TV eller din skærm, mens din Xbox One er tændt.
  8. Gå væk fra Videooutput ved at trykke på B .
  9. Vælg Lydoutput.
  10. Tjek, at HDMI-lyd ikke er indstillet til "Slukket" (eller nedtonet).

Balancér lyden igen, når du kan høre kun én synlig app

Tjek, at lydbalancelinjen ikke er skubbet helt til én side:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Billede og lyd.
  5. Vælg Lydstyrke.
  6. Vælg Lydmixer.
  7. Flyt linjen til den ønskede blanding mellem lyd fra hovedvinduet og den sidestillede app.

Fejlfind, når lyden i spillet eller appen ikke kan høres under talechat

Hvis lyden i dit aktive spil eller din aktive app forsvinder, når du bruger Kinect i en gruppechat, eller når du er i et Skype-opkald, er din chat-mixer måske indstillet til kun at fokusere på samtalen. Juster chat-mixerens indstillinger for at justere lydniveauet under kommunikation:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Billede og lyd.
  5. Vælg Lydstyrke.
  6. Vælg Chat-mixer.
  7. Vælg en af de tilgængelige indstillinger.

Fejlfinding af lydproblemer, når du anvender en av-modtager

Hvis din Xbox One-konsol er tilsluttet en AV-modtager, der er tilsluttet dit TV, og der ikke er lyd, skal du udføre disse fejlfindingstrin:

1. Tænd for dine enheder i følgende rækkefølge. Vent på, at hver enhed er helt tændt, inden du starter den næste enhed:
    1. Tv
    2. AV-modtager
    3. Xbox One-konsol
  2. Brug "Input"-knappen på TV'ets fjernbetjening (eller knapperne på dit TV) til at skifte inputkilden for modtageren fra konsollen til et andet input og derefter tilbage (skift f.eks. fra HDMI1 til HDMI2 og derefter tilbage til HDMI1).
  3. Genstart AV-modtageren.
  4. Indstil din TV-forbindelse til HDMI:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Billede og lyd.
    5. Vælg Videooutput.
    6. Vælg TV-forbindelse.
    7. Vælg HDMI.