Løs problemer med lyden i grupper på Xbox One

Er der problemer med en gruppe?

Grupper giver dig mulighed for at samles og chatte med dine venner via din Xbox One. Du kan oprette en gruppe med en enkelt ven eller op til syv venner. Du kan finde oplysninger om, hvordan du starter en gruppe, under Sådan starter du en gruppe på Xbox One.

Bemærk! Hvis du ikke kan skifte til gruppechat, skal du se Du kan ikke skifte til gruppechat på Xbox One.

Hvis du vil kontrollere, om dit lydsystem er konfigureret korrekt, skal du se Sådan konfigurerer du lydindstillingerne på din Xbox One-konsol.

Hvis du har lydproblemer i grupper, kan du prøve løsningerne nedenfor. De løser en række almindelige problemer.

Løsninger

Se status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-09-26T02:21:18.5790400+00:00

Jeg hører ikke den anden person, når jeg deltager i gruppen

Hvis du ikke kan høre den person, du prøver at chatte med, når du deltager i gruppen, skal du prøve følgende:

• Tjek, at dine privatindstillinger tillader kommunikation med alle.
  • Slå lyden til, eller fjern blokeringen fra den person, du prøver at chatte med. Gå til Gruppechat, og gør følgende for at slå lyden til:
    1. Udvid gruppelisten.
    2. Vælg den person, du vil slå lyden til for.
    3. Vælg Slå lyd fra.
  • Tjek, at du deltager i gruppechatten fra gruppevinduet.
  • Tjek, om du oplever netværksforsinkelse eller andre netværksproblemer. Dette gør du ved at tjekke den detaljerede netværksstatistik for dit netværk. Du kan finde flere oplysninger i Netværksindstillinger på Xbox One.
  • Prøv at udføre trinene i løsningen Løsning af problemer med multiplayerspil på Xbox One.

Der lyder et ekko, når den anden person taler

Hvis du hører et ekko og bruger Kinect som taleinputenhed, kan du prøve at gennemgå Kinect-kalibreringen. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Kinect og enheder.
  5. Vælg Kinect.
  6. Vælg Kinect kan ikke høre mig.
  7. Følg vejledningen på skærmen for at kalibrere din Kinect igen.

Jeg genkendes ikke af Kinect, når jeg taler

Hvis den grønne Kinect-kugle ikke bevæger sig, når du taler, er Kinect-chat måske deaktiveret. Tilslut dit chatheadset til Xbox One, eller prøv følgende:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Kinect og enheder.
  5. Vælg Kinect.
  6. Vælg Brug Kinects mikrofon til chat.

Bemærk! Dette er en systemindstilling, så hvis du aktiverer den her, aktiveres Kinect-mikrofonen også for spil og Skype.

Lyden for gruppechat kommer ud af tv'et, selv om der er tillsuttet et chatheadset

Hvis du hører gruppechat gennem højttalerne på dit TV, selv når du har tilsluttet et chatheadset, så skal du måske tilknytte din controller igen med din profil. Benyt følgende fremgangsmåde til dette:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Rul op til kontolisten.
  3. Vælg dit gamerbillede, og vælg derefter Skift profil.

Spil- eller applyd kan ikke høres under stemmechat

Hvis lyden i dit aktive spil eller din aktive app forsvinder, når du bruger Kinect i en gruppechat, eller når du er i et Skype-opkald, er din chat-mixer måske indstillet til kun at fokusere på samtalen. Juster chat-mixerens indstillinger for at justere lydniveauet under kommunikation:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Billede og lyd.
  5. Vælg Lydstyrke.
  6. Vælg Chat-mixer.
  7. Vælg en af de tilgængelige indstillinger.