Sådan tænder eller slukker du for din Xbox One-konsol

Sådan tænder du for din Xbox One-konsol

Brug en af følgende metoder til at tænde din konsol:

• Tryk på Xbox-knappen på den trådløse controller.
  • Tryk på tænd/sluk-knappen foran på konsollen.
Figur 1: Original Xbox One Figur 2: Xbox One S

Fejlfinding

Prøv følgende, hvis du har problemer med at tænde for din Xbox One-konsol:

• Hvis du har en original Xbox One, skal du bekræfte, at indikatoren på strømforsyningsenheden lyser hvidt eller orange. Hvis indikatoren på strømforsyningsenheden ikke er tændt, skal du tjekke, at netledningerne er korrekt tilsluttet stikkontakten og din konsol.
  • Hvis du har en Xbox One S, skal du koble konsollen fra stikkontakten i 10 sekunder og derefter tilslutte den igen.
  • Hvis du bruger den trådløse controller til at tænde for din konsol:
    • Sørg for, at der er nye batterier i den trådløse controller.
    • Sørg for, at den trådløse controller er tilsluttet konsollen.

Bemærk! Du kan finde oplysninger om, hvordan du tilslutter din trådløse controller til din konsol, i Tilslut en trådløs Xbox One-controller til din konsol.

Sådan slukker du for din Xbox One-konsol

Brug en af følgende metoder til at slukke din konsol:

• Tryk på Xbox-knappen på din trådløse controller, indtil strømindstillingsmenuen vises. Vælg derefter den indstilling, der slukker konsollen.
  • Dobbelttryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    1. Vælg Indstillinger.
    2. Vælg Sluk konsollen.
    3. Vælg Ja for at bekræfte.
  • Tryk på tænd/sluk-knappen foran på konsollen.

Din konsol skifter til strømstyringsplanen Straks tændt eller slukkes helt. Det afhænger af den strømstyringsplan, der er konfigureret på din Xbox One. Du kan finde flere oplysninger om strømstyringsplaner i Om energibesparende tilstand og Straks tændt-tilstand.

Fejlfinding

Prøv følgende, hvis du har problemer med at slukke for din Xbox One-konsol:

• Tryk på tænd/suk-knappen på din konsol i ca. 10 sekunder. Det tvinger konsollen til at slukke.
  • Træk stikket til konsollen ud af stikkontakten, hvis intet andet hjælper. Bemærk, at det kan påvirke alle igangværende aktiviteter. Hvis du f.eks. kobler konsollen fra stikkontakten, mens du gemmer et spil, kan det betyde, at spillet går tabt eller bliver uspilleligt.

Bemærk! Tag ikke stikket til konsollen ud af stikkontakten, mens der installeres konsolopdateringer.

Brug stemmen

Hvis du har en Kinect, og kommandoen understøttes på dit sprog, kan du tænde konsollen med stemmen. Sig "Xbox tænd," – eller sig "Hej Cortana, Xbox tænd", hvis du har Cortana.

Du kan slukke konsollen ved at sige "Xbox sluk" – eller ved at sige "Hej Cortana, sluk", hvis du har Cortana.