Løs problemet, hvis der vises et sort skærmbillede på dit TV eller en skærm, mens din Xbox One er tændt

Få fejlfindingstip, hvis din TV-skærm bliver ved med at være tom eller sort, når du starter din Xbox One-konsol.

Løsninger

Din skærm er sort, når du vender tilbage til Start

1. Sluk konsollen ved at holde Xbox-knappen  foran på konsollen nede i ca. 10 sekunder.
  2. Tænd konsollen igen ved at trykke på Xbox-knappen  på konsollen eller på Xbox-knappen  på din trådløse controller til Xbox One.

Din skærm er sort, når du begynder at se en Blu-ray-disk

Det kan ske, hvis indstillingen Videooutput på din konsol er indstillet til Tillad 24Hz. Gør følgende for at deaktivere indstillingen Tillad 24Hz:

1. Tryk på Xbox-knappen  på din trådløse controller for at åbne guiden.
  2. Vælg Alle indstillinger.
  3. Vælg Billede og lyd.
  4. Vælg Videoindstillinger
  5. Klik på Aktivér 24Hz for at deaktivere denne indstilling.

Din skærm er sort, efter du har tændt for konsollen

• Bekræft, at der er tændt for dit TV og din Xbox One-konsol.
  • Tjek, at dit TV er indstillet til det korrekt inputsignal (HDMI).
  • Tjek, at HDMI-kabelforbindelsen til din konsol er korrekt.
  • Tjek, at HDMI-kabelforbindelsen til dit TV er korrekt.
  • Tjek, at HDMI-kablet er tilsluttet "out to TV"-porten på konsollen.
  • Udfør en kold genstart af din Xbox One-konsol ved at holde tænd/sluk-knappen på forsiden af konsollen inde i ca. 10 sekunder og derefter tænde for den igen.
  • Nulstil visningsindstillingerne. Sådan gør du:
    1. Hvis der er en disk i Xbox One-konsollen, skal du fjerne den.
    2. Tryk på Xbox-knappen  på konsollen i fem sekunder for at slukke for konsollen.
    3. Tryk på og hold Xbox-  og Eject-knappen nede, indtil du hører et bip, for at tænde for konsollen. Der lyder ét bip med det samme og et andet bip 10 sekunder senere. Tænd/sluk-lyset blinker før det andet bip. SLIP IKKE, før du hører det andet bip.
      Bemærk! Herefter startes din konsol med en lav opløsning (640 × 480). Du kan nulstille denne indstilling ved at gå til Indstillinger i guiden, vælge Billede og lyd, Videoindstillinger og derefter TV-opløsning.
    4. Hvis du skal udføre disse trin ved hver start, kan du ændre din TV-forbindelse til HDMI som vist i trin 3 i næste afsnit, "Din skærm er sort, og du bruger en AV-modtager i din konfiguration". Du kan finde flere oplysninger i Sådan justerer du skærmindstillingerne på din Xbox One-konsol.
  • Prøv at sætte HDMI-kablet i en anden HDMI-port på dit TV.
  • Prøv at bruge et andet HDMI-kabel til at oprette forbindelse fra konsollen til dit TV.
  • Prøv at slutte konsollen til et andet TV.

Din skærm er sort, og du bruger en AVR i din konfiguration

Hvis din Xbox One-konsol er tilsluttet en AV-modtager, som er tilsluttet dit TV, og der ikke er lyd, skal du udføre disse fejlfindingstrin:

1. Tænd for dine enheder i følgende rækkefølge, og vent på, at hver enhed er helt tændt, inden du starter den næste enhed:
    1. Tænd først for dit TV.
    2. Når TV'et viser et billede, skal du tænde for AV-modtageren.
    3. Tænd for Xbox One-konsollen.
  2. Brug Input-knappen på TV'ets fjernbetjening (eller knapperne på dit TV) til at skifte inputkilden for din AV-modtager fra konsollen til et andet input og derefter tilbage (skift f.eks. fra HDMI1 til HDMI2 og derefter tilbage til HDMI1).
  3. Genstart AV-modtageren.
  4. Indstil din TV-forbindelse til HDMI:
    1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Billede og lyd.
    4. Vælg Video-output.
    5. Vælg TV-forbindelse.
    6. Vælg indstillingen HDMI

Din skærm er sort, efter du har installeret en systemopdatering

Hvis din skærm er sort, lige efter du har installeret en systemopdatering, skal du prøve Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering. Vælg JEG OPLEVER ET STARTPROBLEM på trin 1 og derefter SORT SKÆRM på trin 2.

Anmod om reparation

Hvis ingen af disse løsninger har løst problemet, skal konsollen muligvis repareres. Gå til Enhedssupport for at sende en reparationsanmodning:

1. Log på med din Microsoft-konto, og vælg Problemer med en enhed.
  2. Vælg din Xbox One-konsol, eller registrer den under For hvilken enhed?
  3. Vælg Skærmproblem, og vælg derefter Næste.
  4. På den næste side skal du beskrive problemet i feltet Beskriv problemet.
  5. Klik på Næste ud for På baggrund af det problem, du beskriver, er vi nødt til at oprette en serviceordre for at udskifte din enhed.
  6. Følg trinnene for at fuldføre serviceordren.