Opdater din Xbox One-konsol

Vi arbejder konstant på at gøre Xbox One endnu bedre. Hvis din konsol er indstillet til at hente opdateringer automatisk, opdaterer vi din konsol, når der er en tilgængelig opdatering. Hvis ikke, bliver du bedt om at opdatere.

Automatiske opdateringer

Sådan indstiller du din konsol til at modtage opdateringer automatisk:

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg Indstillinger > Alle indstillinger.
  2. Vælg Strømstyring og opstart > Strømstyring og opstart.
  3. Sørg for, at Strømstyringsplan er indstillet til Straks tændt. Markér derefter Hold min konsol, spil og apps opdateret.

Manuelle opdateringer

Hvis du vil hente opdateringen manuelt:

1. Sørg for, at din konsol har forbindelse til internettet, og åbn derefter guiden, og vælg Indstillinger > Alle indstillinger.
  2. Vælg System > Konsoloplysninger og opdateringer > Opdater konsol.

Hvis der ikke er en tilgængelig opdatering, er din controller opdateret.

Hvilken version?

Hvis du vil se konsollens systemversion, skal du åbne guiden og vælge Indstillinger > Alle indstillinger og derefter vælge System > Konsoloplysninger og opdateringer.

Vælg Seneste opdateringsstatus for at se, hvornår den sidst blev opdateret.

Preview-program

Hvis du er med i Preview-programmet, kan din konsol blive opdateret oftere, når vi forbereder udgivelsen af en ny opdatering. Vi sender muligvis Preview-opdateringerne i etaper – dvs. at Preview-deltagerne kan modtage opdateringerne på forskellige tidspunkter.

Hvis du er interesseret i at hjælpe os via Preview-programmet, skal du se Ofte stillede spørgsmål om Xbox One Preview-programmet.